11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportŞtiinţa vrea reabilitare cu o echipă de top

Ştiinţa vrea reabilitare cu o echipă de top

Oficialii olteni au preferat să menajeze trei dintre cei mai buni jucători pentru a-i arunca în luptă contra rivalei CFR Cluj.

Universitatea Craiova a ales să nu-i folosească pe Trică şi Dorel Stoica în partida cu Ceahlăul, un meci mult mai important la acea oră decât cel cu CFR Cluj, având în vedere situaţia din clasament. Prepeliţă, şi el unul dintre „briliantele“ patronului Adrian Mititelu, a fost menajat, evoluând doar 20 de minute contra nemţenilor. Strategia a fost gândită pentru a avea mâine, în Gruia, întreg lotul valid şi în plenitudinea forţelor, excluzându-i, desigur, pe mai vechii accidentaţi Dănănae, Baird şi Dilevski. Juveţii au de luat o revanşă în faţa ceferiştilor, care i-au eliminat din Cupa României cu complicitatea arbitrilor. Alb-abaştrii au ocazia să-şi mai spele din păcate la meciul din Gruia, iar jucătorii trebuie să demonstreze că investiţiile materiale şi aprecierile publicului nu au fost în zadar. Este şi cazul celor doi fotbalişti menajaţi, Eugen Trică şi Dorel Stoica. Fost jucător la CFR Cluj, „Jose“ nu a avut un tur strălucit la Craiova, evoluţia sa fiind umbrită de problemele medicale apărute pe parcurs, dar şi de ieşirea nervoasă din meciul cu Astra, care i-a adus o suspendare de două etape. În ceea ce-l priveşte pe Dorel Stoica, acesta a avut mai multe dispute cu oficialii olteni, una în vară, când şi-a dat bacalaureatul, iar alta mai recentă, când a plecat acasă, la Severin, supărat că nu i s-a plătit contractul. În cele din urmă, lucrurile au revenit la normal, cel puţin pentru moment, iar Dorel Stoica trebuie să-şi pregătească ieşirea pe uşa din faţă a Ştiinţei, în condiţiile în care din iarnă are mari şanse să părăsească Bănia. Craiovenii au plecat după antrenamentul de ieri-dimineaţă spre Cluj, însă aseară au înnoptat la Sibiu. În această după-amiază, alb-albaştrii vor efectua un antrenament de acomodare în Ardeal. Meciul CFR Cluj – „U“ Craiova va fi arbitrat de o brigadă alcătuită din: Ovidiu Haţegan, Vladimir Urzică şi Cătălin Savu. Iniţial, fusese delegat Istvan Kovacs, dar oficialii olteni au solicitat aseară înlocuirea acestuia deoarece într-un meci CFR Cluj – Craiova 4-1 (în urmă cu două sezoane) arbitrajul lui Kovacs a fost catalogat de Universitatea drept pro-Cluj.  

Gabi Mureşan, la vraci

Probleme mult mai mari de lot au ardelenii, accidentările şi suspendările decimând lotul pregătit în prezent de italianul Andrea Mandorlini. Nuno Claro, Tony şi Traore sunt suspendaţi, ultimul după ce l-a lovit cu cotul pe Mitchell în meciul de Cupă. Peralta este accidentat, iar zilele acestea a căzut la datorie şi Gabriel Mureşan, „închizătorul“ ceferiştilor, care acuză o ruptură musculară la gambă. Acesta a plecat deja în Serbia, pentru a fi tratat de cunoscuta Marijana Kovacevici, femeia-vraci care s-a specializat în tratarea fotbaliştilor din lumea întreagă folosind o tehnică specială.  Acum câteva zile, mijlocaşul echipei Liverpool, Yossi Benayoun, a dezvăluit că Marijana Kovacevici foloseşte fluide din placenta umană. „Mi-a explicat totul şi mi-a spus că va folosi fluide din placenta unei femei. Nimic nu intră în muşchi. Ea masează lichidul respectiv în zona accidentată şi îl lasă să acţioneze. Nu s-a folosit nimic de la vreun animal şi am putut juca din nou după numai câteva zile“, a spus Benayoun. Femeia-vraci a mai tratat şi alţi fotbalişti din campionatul englez, cum ar fi Glen Johnson (Liverpool), Robin van Persie (Arsenal) sau Frank Lampard (Chelsea), dar la serviciile ei au apelat şi jucători din Liga I: pandurii Kutlacic şi Pacurar, ieşeanul Miclea, dinamovistul Dolha sau ceferiştii Mara şi Tony.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

19 COMENTARII