22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportZenga vrea să învingă pe Inter Milano

Zenga vrea să învingă pe Inter Milano

Fostul antrenor al echipelor bucureştene FC Naţional, Steaua şi Dinamo, Walter Zenga, care pregăteşte formaţia italiană US Palermo, are mare încredere în echipa siciliană şi susţine că vrea să obţină maximum de puncte din deplasarea de pe terenul liderei Inter Milano, din etapa a 10-a din Serie A. „Adversara noastră are o forţă de joc extraordinară. Principala noastră calitate? Cred că avem un potenţial fără limite. Nu trebuie să ne gândim la trecut, ci la lucrurile pozitive pe care
le-am construit în ultima perioadă. Trebuie să jucăm curajos, să nu ne lăsăm timoraţi de atmosfera făcută de suporterii gazdelor şi să ne gândim în permanenţă la un rezultat pozitiv“, a spus tehnicianul lui Palermo.
Zenga, care a evoluat 12 sezoane în tricoul lui Inter Milano, se declară mândru de faptul că este prieten cu tehnicianul grupării milaneze, Jose Mourinho. „Admir totul la el. Este un manager care a câştigat peste tot pe unde a activat şi, din acest motiv, merită mult respect. Simplul fapt că pot să mă consider prieten cu el poate reprezenta un motiv de fală. Cine spune că este arogant nu îl cunoaşte“, a precizat antrenorul formaţiei siciliene. Palermo, locul patru în Serie A, va întâlni astăzi, în deplasare, campioana en-titre şi, totodată, lidera la zi a campionatului Italiei, Inter Milano, într-o partidă contând pentru etapa a 10-a. Diferenţa dintre cele două echipe este de şapte puncte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS