22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportGăzarii, gata să iasă din anonimat

Găzarii, gata să iasă din anonimat

GM CFR Craiova – CFR Cluj
Stadion
„Ion Oblemenco“, astăzi, ora 16.00.
Formaţii probabile:
Gaz Metan CFR:
Râmniceanu – Buleică, Feleagă, Cruşoveanu, L. Preda – Buzărnescu, Rioşeanu, Pătrană, Mitroi – Chivu, Vigariu. Antrenor: Ionel Gane.
CFR Cluj: N. Claro – Tony, Cadu, Alcantara, Panin – G. Mureşan, Dani – Mara, Culio, Deac – Nei. Antrenor: Antonio Conceicao.
Vor arbitra: R. Petrescu – Ed. Crângaşu, M. Artene.

Cu toate că abia a făcut saltul în Liga a II-a, Gaz Metan CFR a câştigat simpatia craiovenilor, şi nu numai, foarte repede, rezultatele pozitive înregistrate în campionat, dar mai ales în Cupa României demonstrând că practică un fotbal curat şi frumos. Elevii lui Ionel Tersinio Gane au început să „vorbească“ în fotbalul românesc după meciul din 16-imile competiţiei KO, când au eliminat surprinzător pe Ceahlăul chiar la Piatra Neamţ. „A fost doar o întâmplare“, cam aşa se exprimau toţi cei care nu cunoşteau ambiţiile şi valoarea oltenilor de la „Depou“. Acest lucru a jucat un rol extrem de important pentru orgoliul „găzarilor“, motivându-i pentru confruntarea de astăzi, de pe stadionul „Ion Oblemenco“, cu CFR Cluj, nimeni alta decât deţinătoarea trofeului Cupei Românei şi fosta campioană. „Chiar dacă CFR Cluj este favorită în acest meci, asta nu înseamnă că noi nu ne jucăm şansa. Faptul că am ajuns în această etapă a cupei este o performanţă şi dorim să continuăm. Asta înseamnă să facem un meci bun şi, de ce nu, să încercăm să realizăm surpriza“, a spus „Jerry“ Gane. „Mi-am dorit să jucăm cu CFR Cluj şi aşa s-a întâmplat. Dacă băieţii vor asculta indicaţiile antrenorului nostru, sigur vom face un joc frumos şi le va fi greu şi celor de la CFR Cluj. Oricum, nu o să facem act de prezenţă“, a spus preşedintele grupării de la „Depou“, Gheorghe Frăţică. Acesta a şi glumit pe seama lui Gane, afirmând că nu-l va demite din funcţie dacă va pierde în finala cupei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII