11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRomânce eliminate de... românce

Românce eliminate de… românce

În proba de dublu a turneului de la Moscova, Monica Niculescu s-a calificat în optimile de finală, în timp ce Raluca Olaru şi Horia Tecău au părăsit competiţia în prima rundă. Monica Niculescu şi uzbeka Akgul Amanmuradova, favoritele numărul patru ale competiţiei, nu au avut nevoie decât de 51 de minute pentru a dispune în primul tur pe Raluca Olaru şi Ksenia Palkina cu 6-0, 6-1. Viitoarele adversare ale Monicăi Niculescu şi Akgul Amanmuradova vor fi Mariya Koryttseva (Ucraina) şi Tatiana Poutchek (Belarus). Pentru prezenţa în primul tur, Raluca Olaru şi Palkina au primit un cec de 4.076 de dolari şi un punct WTA, în timp ce Niculescu şi Amanmuradova
şi-au asigurat deja 7.592 de dolari şi 120 de puncte WTA.
Tot la „Kremlin Cup“, dar la dublu masculin, perechea Horia Tecău şi Ross Hutchins (Marea Britanie) a fost eliminată în turul inaugural de Andrey Golubev (Kazahstan) şi Evgheny Korolev (Rusia), care s-au impus cu 6-7(4), 6-2, 8-10. Pentru prezenţa în primul tur, Tecău şi Hutchins vor primi un cec de 4.800 de dolari. Pe tabloul principal de dublu mai este prezent şi Victor Hănescu, el făcând pereche cu James Cerretani (SUA). Hănescu a părăsit însă competiţia în proba de simplu, fiind învins încă din primul tur de americanul Wayne Odesnik, scor 5-7, 7-5, 6-4. Pentru prezenţa în primul tur, românul va încasa un cec în valoare de 9.700 de dolari. Acesta este cel de-al patrulea turneu consecutiv în care Victor Hănescu este eliminat în manşa inaugurală.

Halep a trecut de Kerber

Tenismana Simona Halep a reuşit cu greu să se califice în optimile de finală ale turneului de la Saint Raphael (Franţa), dotat cu premii totale de 50.000 de dolari. Sportiva noastră a trecut în prima rundă chiar de favorita principală, germanca Angelique Kerber, scor 5-7, 6-2, 7-5, iar în faza următoare a competiţiei din Hexagon o va întâlni fie pe Karla Mraz, o jucătoare franceză cu origini române, fie pe Severine Bremond Beltrame. Simona Halep este înscrisă şi în proba de dublu, unde face pereche, la fel ca şi săptămâna precedentă, cu olandeza Arantxa Rus. Cele două le vor avea ca adversare în primul tur pe Irina Begu şi Corinna Dentoni. Tot la dublu, craioveanca Elena „Ema“ Bogdan şi Elora Dabija au fost eliminate încă din actul inaugural de perechea Kuryanovich (Belarus) / Savinykh (Rusia), scor 6-7(3), 6-7(5).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS