11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportPolonezii îl vor pe Dan Petrescu

Polonezii îl vor pe Dan Petrescu

Dan Petrescu a lăsat o impresie bună în Polonia, unde a antrenat echipa Wisla Cracovia, cu care a ocupat locul al doilea în prima ligă, dar şi în campionatul României, pe care l-a câştigat cu Unirea Urziceni, calificându-se astfel în grupele Ligii Campionilor. Acestea sunt motivele pentru care Federaţia Poloneză de Fotbal l-a trecut pe tehnicianul român pe lista candidaţilor pentru postul de selecţioner al naţionalei care a fost antrenată până de curând de olandezul Leo Beenhakker. Presa poloneză susţine că, dintre tehnicienii străini, „Bursucul“ este unul dintre favoriţii Federaţiei, mai ales că a antrenat în această ţară, pregătind echipa Wisla Cracovia în perioada 1 ianuarie – 18 septembrie 2006.
„Aştept un semn de la federaţia poloneză“, a spus tehnicianul campioanei en-titre a României pentru site-ul polishsoca.com.
„Dan Petrescu s-a clasat cu Wisla pe locul doi în campionat, dar ulterior a fost demis. Jucătorii s-au plâns că tehnicianul era adeptul unor antrenamente prea dure, iar românul a spus că fotbaliştii erau mai tentaţi să se distreze decât să se antreneze. Sistemul de antrenament din Premier League, unde Petrescu a jucat la Chelsea, nu a fost primit cu entuziasm de nici un jucător de la Wisla“, a menţionat polishsoca.com, care a adăugat că antrenamentele lui Petrescu au dat roade şi jucătorii au cooperat, având în vedere faptul că Unirea Urziceni a câştigat titlul în România.
Reprezentativa Poloniei a rămas fără antrenor la jumătatea lunii septembrie, când olandezul Leo Beenhakker a fost demis după ce selecţionata condusă de el a pierdut orice şansă de calificare la Cupa Mondială din Africa de Sud.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS