10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGăzarii sunt pregătiţi pentru meciul cu FC Drobeta

Găzarii sunt pregătiţi pentru meciul cu FC Drobeta

FC Drobeta – Gaz Metan CFR Craiova
Stadion
„Victoria“ – Vânju Mare, sâmbătă, ora 11.00.
Formaţii probabile:
FC Drobeta:
Zimmermann – Roşianu, M. Ardeleanu, D. Ignat, Epure – Poenaru, Mitic, I, Păun, Ed. Stoica – Jenaru, Fotescu. Antrenor: Valentin Tiţa.
Gaz Metan CFR: Râmniceanu – Buleică, Feleagă, Cruşoveanu, Preda – Rădoi, Rioşeanu, Pătrană, Vigariu – Trifu, S. Chivu. Antrenor: Ionel Tersinio Gane.
Vor arbitra: I. Neagu – L. Udrea, E. Cristea.

Succesele înregistrate cu Ceahlăul şi Minerul Lupeni le-au ridicat moralul fotbaliştilor craioveni de la Gaz Metan CFR, grupare care a ajuns pe un meritoriu loc opt în clasamentul seriei de vest. Idealurile „găzarilor“ sunt însă mai mari, dovadă fiind declaraţia oferită de „principalul“ Ionel Tersinio Gane, care şi-a propus o nouă victorie, care să-i confere o poziţie şi mai sus în ierarhia ligii secunde. „Jerry“ şi-a făcut temele, cunoaşte toate atuurile echipei FC Drobeta, dar şi slăbiciunile, afişând un ton optimist pentru duelul de sâmbătă, cu oltenii din Severin, nevoiţi să-şi dispute meciurile de „acasă“ la Vânju Mare, din pricina lucrărilor de modernizare de la „Municipal“. „Suntem conştienţi că nu va fi deloc uşor cu Drobeta. Spun asta, chiar dacă i-am învins categoric în acest sezon, în Cupă, cu 3-0. Un meci nu seamănă cu altul, iar datele problemei sunt cu totul altele acum: jucăm la ei acasă, nu la Depou, iar ei sunt în mare foame de puncte. Ca de fiecare dată, noi vom juca la victorie şi suntem hotărâţi să luăm puncte de afară“, a spus „Jerry“ Gane. Tehnicianul grupării de la Depou are tot lotul valid. Singurul care va absenta la în partida de la Vânju Mare, cu FC Drobeta, va fi Cătălin Crăciun, atacantul craiovean fiind suspendat după ce în runda precedentă, cu Minerul Lupeni, a primit direct cartonaş roşu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU