21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

CSM vrea puncte

„U“ Cluj – CSM Vâlcea
Stadionul
„Clujana“,
sâmbătă ora 11.00 (Sport.ro)
Universitatea: Huţan – Unguruşan, Silagyi, Muşat, Niţu – Bucşa, Cojocnean, Iacob, Popa – Voican, Machado. Antrenor: Cornel Ţâlnar.
CSM: Perianu – Pasăre, C. Dinu, Vişa, Goge – I. Popa, Dandea, S. Popescu, Dobre, Vasile – Boroiban. Antrenor: Alin Artimon.
Vor arbitra: A. Stănescu – I. Timar, I. Borcan.

CSM nu a reuşit să câştige nici măcar o partidă în ultimele cinci etape şi riscă să se afunde în clasament şi să ajungă pe una dintre poziţiile retrogradabile. După ce a fost la un pas să învingă pe UTA Arad, formaţia vâlceană va încerca astăzi să dea lovitura la Cluj-Napoca în faţa uneia din favoritele la promovare, Universitatea Cluj. Ardelenii vin şi ei după un rezultat negativ, 1-2 la Mioveni cu Dacia, şi îşi doresc cucerirea celor trei puncte puse în joc, în faţa propriilor suporteri. Chiar dacă formaţia sa este favorită, tehnicianul Cornel Ţălnar îndeamnă la prudenţă şi spune că Universitatea va avea în faţă un adversar puternic. „Am văzut ultimele două partide ale Vâlcei. Au o echipă bună, cu relaţii bune de joc. Noi vrem să învingem. Jucătorii celor două echipe sunt cam de aceeaşi valoare, nu va conta valoarea individuală, ci cea colectivă. Cred în continuare că următoarele meciuri vor fi mai uşoare pentru noi, sper ca duşul rece de la Mioveni să ne trezească“, a spus antrenorul ardelenilor. De partea cealaltă, Alin Artimon presimte un rezultat bun al elevilor săi, pe care-i laudă pentru evoluţiile din etapele precedente: „Eu cred că vom sparge ghinionul la Cluj-Napoca. Am jucat bine la Petroşani şi acasă cu UTA, dar nu am avut rezultatele pe care le doream. Mi-a fost greu să gestionez situaţia după ce am fost egalaţi la ultima fază în etapa precedentă, dar cred că băieţii au încredere că pot scoate un rezultat bun la Cluj“, a spus antrenorul timişorean. CSM nu va putea conta la Cluj-Napoca pe serviciile atacantului Dan Roman, suspendat după cartonaşul roşu primit în meciul cu UTA, Artimon urmând să joace, cel mai probabil, cu un singur atacant, Laurenţiu Boroiban. În campionatul trecut, CSM s-a impus pe propriul teren cu 2-1 şi a reuşit un rezultat de egalitate, 1-1, la Cluj-Napoca.
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS