8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportÎn optimile Cupei, Ştiinţa joacă la Iaşi

În optimile Cupei, Ştiinţa joacă la Iaşi

În timp ce Universitatea joacă pe terenul Politehnicii din Iaşi, Gaz Metan CFR Craiova, din Liga a II-a, întâlneşte, la Craiova, probabil pe „Ion Oblemenco“, pe deţinătoarea Cupei României şi a Supercupei din 2009, CFR Cluj.

Jocurile din optimile de finală sunt programate pentru 27, 28 şi 29 octombrie 2009, cu începere de la ora 14.00, cu excepţia jocurilor televizate.

Programul optimilor:

Poli Iaşi – Universitatea Craiova, Gaz Metan CFR Craiova – CFR Cluj, Astra Ploieşti – FC Timişoara, Dinamo – Oţelul Galaţi, Gaz Metan Mediaş – FC Vaslui, Unirea Urziceni – FC Braşov, Gloria Bistriţa – Steaua, Internaţional Curtea de Argeş – Rapid.

Neagoe:  Vom da totul pentru calificare

Antrenorul principal al Ştiinţei a afirmat: „Marele inconvenient pentru noi este acela că va fi o deplasare foarte lungă, însă avem un obiectiv şi suntem obligaţi să-l îndeplinim, chiar dacă Iaşiul ne-a bătut în urmă cu două etape, iar noi nu am mai câştigat de mult acolo. Cu siguranţă va fi alt meci. Nu se va juca pe puncte. Există şi varianta prelungirilor, dar şi a loviturilor de la 11 metri. Ne dorim din tot sufletul să mergem mai departe şi vom da totul pentru calificare“, conform craiova.maxima.ro.

Jerry Gane: Sperăm
să producem surpriza!

Antrenorul divizionarei secunde, Ionel Gane, a spus: „CFR Cluj este favorită, dar noi nu suntem dinainte învinşi şi sperăm să producem din nou surpriza (…) Dacă nu se va putea organiza pe stadionul nostru, va fi în regulă şi pe «Ion Oblemenco»“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII