10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSabău crede în miracole

Sabău crede în miracole

Ioan Ovidiu Sabău, tehnicianul echipei FC Timişoara, a declarat că elevii săi ar putea obţine un rezultat bun la Amsterdam, în partida cu Ajax, dacă vor reuşi să se mobilizeze la fel ca în jocul cu Şahtior Doneţk din preliminariile Ligii Campionilor.
„Dacă avem la Amsterdam aceeaşi atitudine ca la Doneţk, atunci vom putea face o surpriză plăcută. Sau măcar 70 la sută din atitudinea din acele meciuri. Trebuie să ne pregătim din punct de vedere mental pentru acest joc, deoarece la capitolul fizic nu avem probleme. Sper să avem altă motivaţie, să obţinem un rezultat bun, nu doar să facem act de prezenţă în faţa a 50.000 de spectatori, câţi vor fi în tribune“, a spus Sabău, citat de NewsIn.
Fostul internaţional consideră că Ajax are un joc asemănător cu cel al lui Şahtior, echipă pe care bănăţenii au eliminat-o din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. „Ajax are un joc de pase foarte bun, cu un sistem 4-4-2, cu jucători buni pe contraatac. Olandezilor le plac mult schimbările de direcţie, dintr-o parte în alta, cam ce joacă Şahtiorul“, a mai opinat acesta.
Partida Ajax Amsterdam – FC Timişoara din prima etapă a Grupei A a Ligii Europa se va disputa mâine la ora 20.00, în Olanda.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS