12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCondescu, interzis în Ghencea

Condescu, interzis în Ghencea

Pandurii Târgu Jiu nu va putea beneficia în Ghencea de sprijinul moral al principalilor oameni de decizie din club, Marin Condescu şi Viorel Temelescu, primul suspendat, iar cel de-al doilea neregăsindu-se în organigrama grupării gorjene. Programată duminică, de la ora 16.00, în Ghencea, partida Steaua Bucureşti – Pandurii Târgu Jiu se joacă fără spectatori, iar în tribune au acces numai oficialii celor două cluburi, cu excepţia celor suspendaţi. Deoarece Marin Condescu a fost suspendat recent şase luni de Comisia de Disciplină a LPF, va fi obligat să-şi susţină echipa din faţa televizorului. Şi Gigi Becali s-a lovit de curând de acest paragraf al regulamentului, însă a găsit o portiţă să-l fenteze, prevalându-se de faptul că merge la birou, chiar în Ghencea, şi nu la meci. Faptul că se joacă fără spectatori nu constituie neapărat un avantaj pentru Pandurii, în opinia antrenorului Sorin Cîrţu.
„Nu e un avantaj. Sunt meciuri grele cu echipe de talia Stelei. Tot calupul ăsta e greu. Mie mi-a plăcut ce a jucat Oţelul cu Dinamo. Bine că am început seria acesta cu dreptul. Sper să mai câştigăm ceva puncte. Mergem la Steaua, vine Oţelul şi ieşim la Dinamo“, a spus Cîrţu.

Păcurar: Steaua poate fi bătută chiar şi acasă

Încurajaţi de victoria cu CFR Cluj, pandurii cred că pot învinge şi Steaua, chiar în Ghencea. Faptul că se joacă fără spectatori şi la o oră neobişnuită pentru stelişti sunt alte argumente în favoarea gorjenilor. „Sunt sigur că avem şi noi şansa noastră, pentru că Steaua nu este echipa de altădată. Aceasta poate fi bătută chiar şi acasă, mai ales că jucăm fără spectatori. Vom evolua şi la ora 16.00… Avem toate atuurile şi va depinde numai de noi să facem un meci bun. Unul dintre atuuri e victoria în faţa CFR-ului din etapa trecută, care ne dă un moral bun. Cred că vom face un meci reuşit“, a declarat Păcurar.
Steaua este cotată de panduri sub CFR Cluj, alt motiv pentru un rezultat pozitiv. „Cred că Steaua este sub CFR în prezent. Mie îmi place mai mult jocul celor de la CFR“, a mai spus Păcurar. Cu meciul cu clujenii, Alex Păcurar a strâns 100 de jocuri în Liga I şi tot cu acest prilej a devenit golgheterul pandurilor, cele două goluri aducând în contul grupării din Târgu Jiu şase puncte.
„Mă bucur că am marcat şi că am adus echipei trei puncte meritate şi, mai ales, trei puncte muncite. S-a întâmplat în două meciuri să marchez şi echipa să câştige, sper să se repete de cât mai multe ori acest lucru şi vreau să continuăm cu aceleaşi jocuri bune şi cu aceleaşi rezultate bune“, a declarat Păcurar.
Florin Hidişan va reveni joi în programul normal de pregătire al echipei, după ce a acuzat dureri la inghinali, însă el va rata, probabil, partida cu Steaua.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU