11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportChivu s-a pregătit separat

Chivu s-a pregătit separat

La pregătirile din această săptămână ale formaţiei Internazionale Milano pentru meciul de astăzi, din Liga Campionilor, cu FC Barcelona, a participat şi internaţionalul român Cristian Chivu (foto), care a revenit în lotul campioanei Italiei după ce în weekendul trecut a fost ţinut sub supraveghere de medici din cauza unei răceli puternice. Chivu nu a fost inclus în lot la ultimul meci al lui Inter, însă a participat la antrenamentul de luni, pregătindu-se separat. Fundaşul român împreună cu Esteban Cambiasso şi Dejan Stankovic au efectuat exerciţii de viteză, de finalizare, dar şi de posesie. Cei trei jucători au participat spre finalul şedinţei alături de ceilalţi jucători la exerciţiile impuse de antrenorul Jose Mourinho.
Jucătorii care au evoluat cu Parma, scor 2-0, în ultima etapă din Seria A au făcut luni doar un antrenament uşor, de recuperare, în timp ce Mancini şi Materazzi sunt accidentaţi şi au făcut exerciţii specifice sub atenta supraveghere a medicilor.
Cristian Chivu era anunţat titular pentru partida cu Parma, din etapa a 3-a din Serie A, dar tehnicianul Jose Mourinho a fost nevoit să îl înlocuiască în ultima clipă şi să îl scoată din lot pentru că internaţionalul român a acuzat o răceală puternică. Conform presei italiene, fundaşul român va face parte din echipa milaneză la partida cu FC Barcelona, din grupa F a Ligii Campionilor. Agenţia ANSA a anunţat că revenirea printre titularii Interului a căpitanului echipei naţionale este „sigură“, el fiind recuperat complet din punct de vedere medical. La rândul său, cotidianul La Repubblica a notat că fundaşul român a arătat la antrenamentul de luni de la Appiano Gentile că este apt. „Pentru meciul Interului împotriva Barcelonei, Chivu pare favorit în faţa lui Santon pentru postul de fundaş stânga“, a notat sursa citată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS