16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportLovin a fost operat

Lovin a fost operat

Mijlocaşul român Florin Lovin, care evoluează în liga a doua germană la München 1860, a fost supus duminică unei intervenţii chirurgicale la genunchi, care a durat 90 de minute. În urma acestei intervenţii, jucătorul va sta în afara gazonului aproximativ şase luni.
„Este foarte trist ce se întâmplă cu Florin, pentru că el intrase foarte bine în echipă. Era important la mijlocul terenului, iar pentru noi este o pierdere mare. El e apreciat de colegi şi am văzut că ultima victorie din campionat a fost obţinută de băieţi şi pentru el. Acum s-a operat şi va sta cam şase luni în afara gazonului. Sperăm să revină mai repede“, a spus antrenorul Ewald Lienen.
Florin Lovin a suferit o ruptură a ligamentelor anterioare încrucişate la genunchiul stâng în minutul şase al al partidei de sâmbătă după-amiază cu Greuther Furth, scor 3-1. Românul s-a accidentat în urma unui duel cu Mokhtari şi a fost înlocuit imediat din cauza durerilor puternice pe care la acuza la genunchiul stâng. Fostul mijlocaş al Stelei s-a transferat în vară la TSV München şi are un contract pe trei sezoane cu gruparea germană, iar în primele cinci etape din 2.Bundesliga a evoluat ca titular.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS