12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBîcu vede Ştiinţa învingătoare în Copou

Bîcu vede Ştiinţa învingătoare în Copou

Fostul jucător al Universităţii, Marian Bîcu (foto), spune că oltenii au lot de primele şase locuri din campionat şi că vor câştiga luni, 14 septembrie, în faţa echipei lui Petre Grigoraş.

Fostul jucător al Univer-sităţii, Marian Bîcu, a spus că actualul lot al oltenilor este unul din fruntea campionatului. „M-aţi întrebat despre debutul Ştiinţei în acest campionat… Zic că este destul de bun, excepţie făcând meciul pierdut la Mediaş. Acolo, în faţa unei echipe slabe, retrogradate de altfel, trebuia să obţinem trei puncte. Craiova a pierdut şi la Braşov, dar FC Braşov, trebuie să recunoaştem, este o echipă bună, greu de învins. Eu suţin că dacă Universitatea ar fi câştigat la Mediaş, altul era apoi parcursul oltenilor, eram pe un alt drum, ca să zic aşa. Şi aşa, repet, Craiova este pe un drum destul de bun. Eu văd Universitatea în primele şase echipe ale campionatului, ca lot. Şi cred că în acest sezon echipa noastră de suflet se va califica pentru cupele europene“, a spus Bîcu.
Vorbind despre partida de luni, 14 septembrie, din Dealul Copoului, acesta a punctat: „La fotbal trebuie să joci cu gândul la victorie. Pronosticul meu este clar:2! Valoarea Universităţii Craiova este superioară ieşenilor. În ediţia trecută, Poli Iaşi ne-a bătut cu mult noroc. Nu avem cum să pierdem acum“.

Aşteptând debutul
lui Trică

După cele şase zile de pregătire intensă la Băile Govora şi după amicalul de la Curtea de Argeş, Internaţional – Universitatea 2-0, oltenii au primit două zile libere, urmând să-şi reia astăzi antrenamentele pentru meciul din etapa a 6-a, cu Poli Iaşi, programat luni, 14 septembrie, ora 20.00.
Universitatea se confruntă cu destule probleme de lot. Pe lângă absenţa din echipă a lui Dănănae, antrenorul Daniel Mogoşanu nu i-a avut la pregătirea centralizată de la Govora pe internaţionalii de tineret Lung, Găman, Barbu, Bărboianu şi M. Costea, aceştia urmând să revină la echipă mâine. În partida-test cu Internaţional Curtea de Argeş nu au fost însă folosiţi nici Spase Dilevski, Mihai Dina, Mitchell şi Eugen Trică, cu toţii având unele probleme de sănătate. După toate probabilităţile, aceştia ar putea fi apţi până la ora jocului cu Poli Iaşi de peste o săptămână. Cel mai aşteptat (re)debut este al lui Trică, acesta având o miozită, dar care se va „rezolva“ până lunea viitoare. Titularizarea lui în partida cu Poli Iaşi depinde doar de decizia conducerii tehnice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU