12.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVictor Piţurcă: Preşedintele Ştiinţei e şi antrenor!

Victor Piţurcă: Preşedintele Ştiinţei e şi antrenor!

Fostul selecţioner al României a opinat că Napoli nu trebuia schimbat, iar ratarea participării în Europa League ar fi cauzată de amestecul finanţatorului în problemele antrenorilor.

– Ce mai faceţi?
– Nu fac nimic deosebit. Mă ocup de treburile mele extrafotbalistice, deoarece în fotbal nu m-am angrenat încă.
– În presă s-a scris că aţi avut unele oferte de a antrena echipe din străinătate, de la Moscova până la Doha (Qatar). Nu v-au interesat sau sunt doar poveşti?
– Ba da, m-au interesat. Am avut trei-patru oferte din ţările arabe, dar financiar nu s-au ridicat la pretenţiile mele, aşa că am refuzat. Nu am avut nimic concret în ceea ce priveşte Rusia. Am fost doar pe o listă de intenţii, dar nu am avut discuţii concrete.

Nu mă interesează
echipe din România!

– Din România nu vă tentează nici o echipă de fotbal?
– Nu! Nici nu vreau să aud de România. Indiferent de numele echipei! Repet, în acest moment nu.
– Poveşti, deci, cu Universitatea Craiova? S-a scris chiar că aţi fi intenţionat să luaţi echipa, că…
– Prostii! Poveşti pentru copii. N-am citit, nici nu mă interesează subiecte de cancan. Mi s-a spus ceva de cineva care a citit… Invenţii, aberaţii ale unor ziarişti, nimic adevărat.
– În concluzie, sunteţi în aşteptare de oferte doar din străinătate… Până când?
– Aşa este, sunt în aşteptare. Poate până la iarnă, poate şi mai mult, posibil până la vara viitoare… De ce? Am nevoie de o pauză.

Alex Piţurcă va merge unde vrea el

– Ce face Alex Piţurcă, încotro?
– Are câteva oferte din străinătate, din Grecia, Elveţia, dar încă nu ne-am decis. Trebuie să cântărim foarte bine. El se pregăteşte şi mai vedem…
– Înţelesesem că şi din România are oferte. Încotro îl îndrumaţi?
– Într-adevăr, are şi două oferte din România. Unde îl îndrum? Înclin să-l las pe el să decidă, să meargă acolo unde doreşte.
– Ştiinţa a ratat calificarea în Europa League, în ultima etapă a campionatului nereuşind să obţină cel puţin un egal, acasă, cu FC Vaslui. Ce ziceţi de acest final?
– Era de aşteptat la Craiova acest final…
– De ce?
– Păi, dacă preşedintele e şi antrenor, iar antrenorul care a avut rezultate bune şi foarte bune a fost îndepărtat, e normal să se întâmple ceea ce s-a întâmplat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

18 COMENTARII