5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii, remiză cu Ceske

Pandurii, remiză cu Ceske

În al doilea amical susţinut în Austria, Pandurii Târgu Jiu a terminat la egalitate, scor 1-1, cu Dynamo Ceske Budejovice, locul zece în ediţia trecută de campionat. Partida s-a desfăşurat pe stadionul „Oberdrauburg“, situat la 77 de kilometri de locul de cantonament. Au înscris: Vasilache (‘75) / Riegel (‘80).
La pauză a fost 0-0, după ce echipa din Târgu Jiu a ratat mai multe ocazii de a deschide scorul prin Stromajer (‘10), Raskovic (‘23), Păcurar (‘33, bară) şi Luţu (‘44).
Pandurii au început repriza a doua a meciului într-o formulă schimbată în cea mai mare parte, fiind trimişi pe teren Hidişan, Rusu, Kutlacic, Grecu, Murgan, Vasilache, Nalaţi şi Tilincă. După zece minute de joc, au mai intrat pe teren Livşit şi Rada, iar pe finalul meciului, după accidentarea lui Kutlacic, a jucat şi Diaconu. În minutul 60, Tilincă a ratat deschiderea scorului, trimiţând balonul din câţiva metri pe lângă bară. Cea mai mare ratare a meciului i-a aparţinut lui Vasilache, care a şutat de la aproximativ zece metri peste poarta goală, după o fază în care Hidişan a întors din tuşă pentru Tilincă, iar acesta i-a pasat în careu lui Vasilache.

Gorjenii joacă astăzi cu Treviso

Mijlocaşul pandurilor a reuşit însă deschiderea scorului în minutul 75: Hidişan i-a pasat lui Tilincă în faţa porţii, acesta a trimis balonul lui Vasilache, care a trimis în poartă din câţiva metri, 1-0. După doar cinci minute, cehii au reuşit egalarea prin Riegel, care a trimis pe lângă Livşit din interiorul careului, 1-1.
Pandurii: Mingote – Popete, Martinovic, Chibulcutean, Cardoso – Dedu, Stângă, Păcurar, Luţu, Raskovic, Stromajer. Au mai jucat: Livşit, Rusu, Rada, Kutlacik, Grecu, Hidişan, Nalaţi, Vasilache, Murgan, Arrieta, Tilincă, Deaconu. Antrenor: Sorin Cîrţu.
Astăzi, elevii lui „Sorinaccio“ vor juca o partidă de verificare cu Treviso, echipă care a retrogradat din Serie B în liga a III-a italiană.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS