12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCosmin Lengyel, printre remarcaţii de la Milan Junior Camp

Cosmin Lengyel, printre remarcaţii de la Milan Junior Camp

Portarul craiovean Cosmin Lengyel, component al grupei de juniori născuţi în 1995 de la Gaz Metan CFR Craiova, a fost desemnat cel mai bun portar la categoria sa de vârstă în cadrul programului de pregătire Milan Junior Camp, desfăşurat recent la Bucureşti, pe stadionul „Sportul Studenţesc“.
Mai precis, elevul lui Dorel Toma, care măsoară 1,86 metri, s-a aflat printre cei 200 de copii aleşi să participe la programul de pregătire sportivă organizat, pentru prima dată în România, de clubul italian AC Milan. Cinci zile, copiii au fost pregătiţi pe terenurile de antrenament ale Sportului Studenţesc de antrenori de la Academia de Fotbal AC Milan, de pregătirea lui Cosmin Lengyel ocupându-se Gianluca Angelucci. Laureaţii primei ediţii a Milan Junior Camp din România au fost Marius Cocârlă (Bucureşti) şi Sebastian Steriu (Slănic Prahova). Cei doi vor merge la Milano, pentru a participa la un eveniment special organizat pe stadionul „San Siro“, unde vor avea ocazia să se întâlnească şi cu fotbaliştii de la AC Milan.
În afară de cei doi câştigători, craioveanul Cosmin Lengyel şi ceilalţi cinci laureaţi ai primei ediţii a Milan Junior Camp vor fi monitorizaţi în continuare la cluburile de care aparţin, nefiind exclus ca în viitor, în funcţie de evoluţiile lor, să ajungă la AC Milan. Anul acesta, proiectul Milan Junior Camp este organizat în 160 de locaţii din peste 30 de ţări din întreaga lume.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU