12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportColţul microbistului

Colţul microbistului

de mario:
„Băi Mititelule, eşti un mare tâmpit, că îţi baţi joc de jucători. Vezi cum faci să îl trimiţi şi pe ăsta spre echipele din Bucureşti“.

de pateu:
„Poate ar trebui să-l întrebăm pe «marele» patron dacă ştie ce este bacalaureatul şi dacă l-a dat!“.

de mircea:
„Ştiinţa nu mai este de mult echipa Olteniei, a Craiovei sau a suporterilor de peste tot. Mare păcat că a ajuns pe mâna cui nu trebuia după 1990 şi mai mare păcat este că mai sperăm noi, cei care iubim această echipă, că lucrurile vor decurge spre bine. Ne merităm conducătorii!!!“.

de Oltenasu:
„Mititelule??? Eşti varză! Adu, dracu’, un antrenor la echipă, nu-ţi bate joc de copiii ăştia! Şi pe unii dintre ei iartă-i, că au mai multe clase ca tine, nu o fac intenţionat. Până una-alta, EŞTI VERIGA SLABĂ ACOLO, AR TREBUI SĂ BAGI BANI ŞI SĂ STAI ÎN BANCA TA, ADU-L PE NICOLO NAPOLI, E SINGURA SOLUŢIE ÎN MOMENTUL ĂSTA, altfel nu faci decât să fii CEL MAI PROST DIN CURTEA ŞCOLII!!! ADI??? Numai prostul nu se răzgândeşte!!!“.

de Maximus:
„Am crezut că odată cu venirea lui Mititelu se va dori în sfârşit să se facă performanţă la această echipă vitregită de soartă şi pustiită de toţi nenorociţii care s-au perindat pe la cârma ei şi nu au făcut decât să îşi bată joc de ea. Dar iată că m-am înşelat… Acest Mititelu este prea mic pentru a stinge «setea» noastră de performanţă, după atâta pârjol cât a suferit această echipă…“.

de suporter:
„Am mai spus şi nu mă dezic… Săracu’, cred că vrea să facă performanţă, dar are două «mici» probleme: 1. Nu are bani; 2. Nu ştie ce trebuie să facă! Pentru faptul că nu are bani n-ar trebui învinovăţit, asta e, îs «vremuri»  grele… Dar că face greşeli, cum a fost demiterea lui Napoli, asta e mai greu de înţeles…“.

de craioveanu:
„Măi nea Mititelule, ce ai, măi, cu jucătorii de-i cerţi atâta? Ce ai avut, mă, cu Napoli, ce ai, măi, cu Gîngioveanu, de ce pleacă, măi, Bornescu, ai? Nu ziceai tu că nu pleacă nimeni, că vrei trofee, acum te sucişi? Fii, mă, şi tu mai maleabil, mai diplomat, măi Adiţă, măi! Nu mai lua foc aşa uşor când te înţeapă jurnaliştii! Fii şi tu un pic mai bucşar decât Bucşaru… Când te cheamă Ioaniţoaia la Bucureşti, trimite-l pe Balaci, că ăsta e diplomat, ai văzut când îl întreabă jurnaliştii ceva, el răspunde altceva, e uns cu toate alifiile, e umblat, măi nene! Hai, să auzim de bine!“.

de Punctul G:

„Aveam cu prietenii mei, pe vremuri, o vorbă… «Nu-i spune şefului fără şcoală că este prost, că ai… pus-o»… Îi găsesc valabilitatea şi în cazul de faţă. Patronul ăsta are apucături de… secretar de partid de pe vremea «răposatului»… Cu puţină înţelegere, Gîngioveanu putea să susţină bacul la împlinirea vârstei de… 50 de ani, spre exemplu… Ar fi fost un frumos cadou pe care şi l-ar fi oferit singur… Aşa, a stricat totul… neascultătorul ăsta de copil… Pentru cei care deja sunt în cantonament, un sfat… Schiaţi pe mijlocul pistei… şi nu vă luaţi după desenele lu’ Mititelu, că ăsta vrea să vină cu 30% din echipă înapoi… ar fi o bună scuză pentru că nu poate să ia campionatul… sau să rămână în prima divizie… Hai, Universitatea!“.

de gelu:
„Mititelul nu vrea să ia loc de Cupa UEFA, nu are bani suficienţi, este împrumutat peste tot, îşi bate joc de puşti, nu-i lasă să dea bacalaureatul (cazul lui Mogoşoiu, elev la «Carol»)“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

13 COMENTARII