8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoina mai vrea o stângace

Voina mai vrea o stângace

Tehnicianul campioanei României la handbal feminin, Oltchim Râmnicu Vâlcea, Radu Voina, a afirmat că este mulţumit de lotul pe care se va baza în viitoarea ediţie de Liga Campionilor, dar spune că ar mai avea nevoie de o stângace: „Sunt foarte mulţumit. E drept că ne-ar mai trebui un inter, o handbalistă stângace, pentru că acolo este numai Steluţa Luca. Nu este vorba numai de concurenţă, dar poate fi o problemă dacă Stela se accidentează. Din păcate, soluţii nu prea sunt în România şi sunt foarte puţine şi în străinătate. Vom vedea dacă se poate face ceva. Cred că suntem mai puternici ca la finalul sezonului trecut al Ligii Campionilor. Vom conta pe Neagu şi pe Vizitiu. O avem pe Paula Rădulescu. Vali Beşe este o handbalistă foarte importantă, mai ales pentru faza de apărare. Sper ca şi Adriana Nechita să-şi revină rapid şi să poată juca la forma care a consacrat-o. Suntem mai puternici“.
Oltchim Râmnicu Vâlcea se va reuni în vederea pregătirilor pentru noul sezon competiţional pe 6 iulie şi va susţine patru turnee amicale.
În Liga Campionilor, elevele lui Radu Voina fac parte din grupa C, alături de campioana Ungariei, ETO Gyor, semifinalistă a competiţiei, Itxako Estella (campioana Spaniei) şi formaţia care se va califica din Grupa 2 preliminară.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS