17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportChivu visează la CM 2010

Chivu visează la CM 2010

Căpitanul naţionalei de fotbal a României, Cristian Chivu, mai crede în şansa primei noastre reprezentative de a se califica la turneul final al Cupei Mondiale, care se va desfăşura anul viitor, în Africa de Sud. „Mai credem în calificarea la Mondiale. Trebuie să credem atâta timp cât mai sunt şanse matematice, chiar dacă stăm la mâna rezultatelor. Trebuie să mergem să câştigăm în Franţa şi să vedem apoi cum o să fie partida dintre Franţa şi Serbia. Trebuie să tratăm serios meciurile rămase“, a spus Chivu.
Fundaşul lui Internazionale Milano consideră că următorul meci amical al României, cu Ungaria, care se va disputa în august, este important ţinând cont de rivalitatea pe toate planurile dintre cele două ţări. „Este un meci amical important cel cu Ungaria. Este un joc al orgoliilor şi, în plus, naţionala Ungariei a crescut mult în ultimul timp“, a explicat căpitanul tricolorilor.
Cristi Chivu a spus că este normală cererea celor din conducerea Unirii Urziceni de a evolua în meciurile considerate pe teren propriu în Liga Campionilor în Austria, atâta timp cât nu există stadioane în România care să satisfacă toate cerinţele UEFA. „Dacă nu avem infrastructură, e normal ca Unirea să vrea să joace în Austria. Este anormal că noi nu am reuşit să construim stadioane până acum. Sperăm ca prin construirea stadionului «Naţional» să facem un prim pas şi spre ridicarea altora. Avem speranţa că se vor face lucruri importante în următorii ani“, a spus Chivu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU