12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportArtimon: Salvarea poate veni de la Craiova

Artimon: Salvarea poate veni de la Craiova

Alin Artimon a semnat un contract pe încă doi ani şi aşteaptă finalul negocierilor cu Ştiinţa în privinţa procentului pentru Florin Costea.

– Domnule Artimon, aţi avut noi discuţii cu conducerea clubului vâlcean. Acum ştiţi care este obiectivul pentru sezonul viitor?

– Am venit la Vâlcea, am avut noi discuţii, au apărut unele probleme înainte de semnarea contractului.

– Era vorba de bani, de durata contractului?
– Negocierile privind durata contractului pe care, în cele din urmă, l-am semnat astăzi (ieri –  n.r.), cât  şi cele legate de suma pe care o voi încasa au durat mai puţin de trei minute. Sincer, niciodată nu am pus problema banilor. Am acceptat şi un contract pe două sezoane, nu pe unul, cum era stabilit iniţial. Altele sunt problemele…

– Care?
– Nu eram de acord cu clauzele care mi se cer, în condiţiile lotului pe care îl voi avea. Practic, ar trebui să începem campionatul cu o echipă asemănătoare cu cea din ultima etapă, când am pierdut cu FCM Târgovişte. Dar nici măcar identică, pentru că din acea formaţie ar trebui să-i mai scoatem pe Perianu, Dinu, Dobre, Câju. De venit nu se ştie cine vine, iar obiectivul ar fi locurile unu-şase… Acum spuneţi şi dumneavoastră, se poate… Oricum, trebuie să văd reacţia fotbaliştilor la noile condiţii financiare.

– Ştiţi despre negocierile cu Universitatea pentru procentele deţinute în transferul lui Florin Costea?
– Ştiu şi, în opinia mea, salvarea în prezent poate veni doar de la Universitatea. Nu eu decid, dar cred că răspunsul poate fi „da“ sau „nu“. Dacă spui nu, atunci nu ştiu dacă se poate începe sezonul viitor din punct de vedere financiar, în condiţiile în care nici celălalt nu a fost încheiat, nu s-a plătit rata a treia. Mai e ceva, am văzut comentarii conform cărora Artimon pleacă pe foamea asta de la CSM. Încă o dată spun, nu a fost vorba de bani nici atunci când am plătit o deplasare, nici atunci când am plătit o primă şi nu am făcut scandal. Este vorba numai despre ceea ce se poate face în sezonul viitor.

Minte conducerea?
La ultima conferinţă de presă, conducerea de la CSM Râmnicu Vâlcea a anunţat că obiectivul este evitarea retrogradării, iar Alin Artimon are sprijin total. „Obiectivul este evitarea retrogradării. Acesta va fi sută la sută, nu vom cere nimic mai mult de la tehnician şi de la fotbalişti“, a spus preşedintele executiv, Alin Trandafir. Dintr-odată, obiectivul este schimbat în „locurile unu-şase“, în condiţiile unui lot total remaniat, fapt care pare să-l fi deranjat pe Alin Artimon.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS