7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBârca a ratat promovarea

Bârca a ratat promovarea

Avântul Bârca nu a putut să treacă de AS Albota în meciul decisiv pentru promovarea în Liga a III-a, pierzând cu scorul de 3-2. Argeşenii au condus cu 2-0 la pauză, dar doljenii au egalat prin A. Luţă şi Badea, ducând meciul în prelungiri. M. Constantin a înscris din penalti golul victorios pentru Albota, făcând ca Bârca să rămână în continuare în Liga a IV-a.
Reprezentantele judeţelor Gorj şi Mehedinţi, Ralbex Turcineşti şi Agromec Şimian, s-au întâlnit la Craiova, disputân-du-şi, la rândul lor, accederea în eşalonul al treilea. Victoria a revenit în cele din urmă gorjenilor, Ralbex Turcineşti impunându-se cu 2-0 pe stadionul „Electro“. Formaţia gorjeană, mult mai bine aşezată în teren, a deschis scorul în minutul 20 prin Tarhat şi au mai avut câteva ocazii bune de gol. Gorjenii s-au descurcat bine şi din minutul 57, după ce au rămas cu un om în minus. La câteva minute de la eliminare, Ralbex a mai înscris o dată din penalti prin fostul jucător al Extensivului Cătălin Bucă. Mehedinţiul a ratat pentru al patrulea an consecutiv barajul de promovare.

Lăpuşata a „mâncat“ Vişina

Pe stadionul „Ştrand“ din Piteşti s-a disputat meciul de baraj dintre campioana judeţului Vâlcea, FC Ghecon Lăpuşata, şi campioana judeţului Olt, Sportul Vişina Noua. Cele două echipe au început ezitant jocul, cu Ghecon mai insistentă. Contrar cursului jocului, cei din Vişina Nouă au reuşit să deschidă scorul prin Gavrilă (‘16). După 15 minute de joc, Iulian Roşoagă a transformat impecabil o lovitură liberă de la peste 30 de metri, învingându-l pe portarul Mara şi restabilind egalitatea. Net inferioară, echipa din judeţul Olt nu a rezistat, iar în repriza a doua abia a reuşit să treacă de mijlocul terenului. Cu toate acestea, golul victoriei vâlcene a venit abia la ultima fază a jocului. Pântea a marcat din interiorul careului, stabilind scorul final, FC Ghecon Lăpuşata – Sportul Vişina Nouă 2-1. Gruparea din Lăpuşata este la a doua prezenţă în Liga a III-a. În sezonul viitor, Vâlcea va avea două echipe în eşalonul al treilea, Oltchim şi Ghecon.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS