10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAmatorii, aproape de finală

Amatorii, aproape de finală

Selecţionata de fotbalişti amatori a Olteniei a câştigat, miercuri seară, şi al doilea meci de la turneul final al Cupei Regiunilor UEFA, competiţie găzduită de capitala Croaţiei, Zagreb. Oltenii au învins cu scorul de 2-0 reprezentanta Slovaciei, Bratislava, prin reuşitele jucătorilor Preda (’61) şi Sârbu (’73), şi s-au instalat pe primul loc în grupa A, cu punctaj maxim, după ce luni învinseseră reprezentanta Rusiei cu acelaşi scor. „Tricolorii“ pregătiţi de craioveanul Sorin Pătraşcu mai au nevoie de un egal în ultimul meci din grupă, de mâine, cu reprezentanta ţării gazdă, pentru a juca finala competiţiei.
În partida cu Bratislava, Pătraşcu a mizat pe jucătorii: Popescu – Miulescu, Stoica, Iovan, Mateiţă – Marinescu, Rioşeanu, Petrovici, Mitroi – Sârbu, Văcaru. Au mai jucat: Preda, Răduţ şi Burada.
„A fost o victorie muncită a selecţionatei noastre şi vreau să le mulţumesc jucătorilor mei pentru devotament şi dăruire. Aş dori să-l remarc pe Sârbu, care a înscris al doilea gol şi a avut trei bare, creând panică în careul advers“, a declarat ieri antrenorul Sorin Pătraşcu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS