12.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUnited îşi schimbă politica de transferuri

United îşi schimbă politica de transferuri

Presa britanică a informat că diriguitorii clubului Manchester United au decis să nu transfere pe sume mari fotbaliştii care au mai mult de 26 de ani, iar în această situaţie se încadrează şi mijlocaşul francez al formaţiei Bayern München, Franck Ribery.
Conducătorii clubului englez susţin că ultimul fotbalist de peste 26 de ani pentru care au plătit o sumă mare de bani este bulgarul Dimitar Berbatov, care a fost achiziţionat în luna septembrie a anului trecut, când avea 27 de ani. În aceste condiţii, Manchester United trebuie să renunţe la tentativa de a-l transfera pe Ribery, care mai este ofertat de Chelsea, Real Madrid şi Barcelona.
Gruparea „diavolilor“ a decis ca toţi jucătorii transferaţi să aibă un contract de cel puţin cinci ani. Unul dintre fotbaliştii care ar putea ajunge în această vară la gruparea din Premier League este atacantul lui Lyon, Karim Benzema, care are 21 de ani, şi ar putea fi vândut peste câţiva ani. United va renunţa, probabil, şi la achiziţionarea lui David Villa, care are 27 de ani, iar preţul lui este de 45 de milioane de lire sterline, dar şi la atacantul camerunez de 28 de ani, Samuel Eto’o.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS