14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportSuporterii au văzut blaturi

Suporterii au văzut blaturi

Brigada Sezione Ultra’, cea mai numeroasă facţiune a galeriei Craiovei, a protestat ieri faţă de ultimele evenimente în care a fost implicat clubul Universitatea pe finalul sezonului recent încheiat. „Ruşine conducătorilor, jucătorilor şi antrenorilor Universităţii Craiova de astăzi pentru atitudinea şi realizările luminoase din acest final de campionat! Graţie lor s-a izbutit dezamăgirea şi alungarea publicului de pe stadion (…) Uciderea oricăror speranţe de viitor este ilustra lor realizare. Păcat de munca şi prestigiul generaţiilor anterioare!“, se spune în comunicatul suporterilor.
Aceştia au făcut şi „un scurt şi cutremurător bilanţ“ al Ştiinţei: „Un milion de promisiuni – zero realizări! Deşi alţii care au promovat odată cu noi sunt azi campioni (Unirea Urziceni – n.r.)“. „Ca urmare directă a inteligenţei domnului Mititelu şi a colaboratorilor săi foarte apropiaţi, am putut să simţim pe pielea noastră în această primăvară ce înseamnă obţinerea unei licenţe de prima ligă! Preţul licenţei l-am plătit aspru prin cedarea locului în cupele europene! E drept că am fost şantajaţi să ne predăm cu oile (Steaua – n.r.) şi Vasluiul, dar cine oare este de vină că s-a ajuns aici?“, se întreabă cei de la Sezione Ultra’. În finalul protestului, fanii ameninţă că vor continua să ia atitudine până când vor vedea „că se face efectiv ceva autentic pentru obţinerea performanţei reale la Universitatea Craiova!“.
Comunicatul celor de la Sezione vine la doar o zi după cel al ultraşilor de la Blue Lions, cea mai veche brigadă a galeriei alb-albastre. „Mititelu a vândut meciurile cu Steaua şi Vaslui pentru că ştia că Universitatea nu putea juca în Europa League având mari probleme cu licenţa. Cele două meciuri au fost blaturi ordinare! De trei sezoane trăim în minciună“, susţin cei de la Blue Lions pe propriul site.
Clubul Universitatea Craiova nu luase atitudine, până aseară, faţă de protestele fanilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

12 COMENTARII