21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportGerrard s-ar putea retrage după patru ani

Gerrard s-ar putea retrage după patru ani

Steven Gerrard, căpitanul echipei FC Liverpool, a afirmat că se gândeşte să se retragă din activitate în 2013, când îi expiră contractul cu gruparea britanică.
Jucătorul va avea 33 de ani la finalul înţelegerii şi cel mai mult îl bucură faptul că a evoluat întreaga carieră la formaţia de pe Anfield, deşi a recunoscut în trecut că în 2005 a fost aproape să semneze cu Chelsea Londra.
„În 2013, voi avea 33 de ani şi nu ştiu dacă voi mai continua. Chiar dacă mă voi retrage, voi şti că am jucat doar la un club. Nu vreau să mă gândesc la faptul că aş putea purta tricoul altei echipe. Au fost două momente în care am fost aproape să plec. Acum câţiva ani eram departe de titlu şi m-am gândit la oferta de la Chelsea“, a spus Gerrard.
Căpitanul lui Liverpool a adăugat că acum este fericit că a ales să rămână. „Am fost cu adevărat mândru. În acest an am fost aproape de titlul de campioană, dar cred că am învăţat multe din această înfrângere, iar sezonul viitor ne va fi de folos. Avem nevoie de doi sau trei jucători ca să ajungem la nivelul lui Manchester United. Transferurile din vară vor fi esenţiale“, a adăugat jucătorul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS