24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportAncelotti îl cere pe Tevez la Chelsea

Ancelotti îl cere pe Tevez la Chelsea

Tehnicianul italian, recent instalat în funcţie la gruparea londoneză, l-a contactat pe atacantul argentinian, care vrea să plece de la Manchester United.

Carlo Ancelotti, noul antrenor al grupării Chelsea Londra, vrea cu orice preţ să-l aducă pe atacantul lui Manchester United, Carlos Tevez, la „albaştri“ şi l-a căutat personal la telefon. Presa londoneză a scris că italianul l-a sunat pe Tevez după ce a obţinut numărul lui de telefon de la atacantul argentinian Hernan Crespo şi a insistat să se întâlnească. Ancelotti încearcă să întărească echipa şi mizează pe Tevez, pentru că jucătorul este frustrat că nu a prea evoluat la Manchester United şi doreşte să părăsească gruparea de pe „Old Trafford“. „Kaka, David Villa şi Franck Ribery erau şi ei pe lista de transferuri a lui Chelsea, dar primul a semnat cu Real Madrid şi s-ar putea să-i calce pe urme şi ceilalţi, deşi Chelsea a încercat să-i ispitească pe cei de la Bayern München“, a scris cotidianul Daily Mail. Sergio Aguero, de la Atletico Madrid, este, de asemenea, în vizorul lui Chelsea.

Manchester debutează cu Birmingham

Formaţia Manchester United va evolua în prima etapă a sezonului viitor, pe teren propriu, contra lui Birmingham, echipă nou-promovată. Prima etapă a sezonului 2009-2010 este programată pe 15 august, iar Ancelotti va debuta la Chelsea în primul său meci oficial împotriva lui Hull, pe „Stamford Bridge“. Liverpool va întâlni pe Tottenham, în deplasare, în timp ce Arsenal va merge pe arena „Goodison Park“ pentru meciul cu Everton.
Primul derbi al sezonului va avea loc pe 29 august, pe „Old Trafford“, între Manchester United şi Arsenal, iar returul este programat pe 30 ianuarie 2010, pe „Emirates“. Campioana va juca împotriva lui Liverpool pe 24 octombrie, în deplasare, în timp ce meciul dintre Chelsea şi United va avea loc pe „Stamford Bridge“, pe 7 noiembrie.   

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS