10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportStancu, reîncărcat

Stancu, reîncărcat

Sorin Cîrţu se gândeşte să-l titularizeze, în meciul cu Oţelul, pe Ionuţ Stancu în centrul liniei mediane, deşi jucătorul împrumutat de la Rapid este marea dezamăgire a returului.

Schimbat la pauză cu Farul Constanţa, după o prestaţie slabă, şi lăsat în afara lotului etapa trecută, cu CFR Cluj, Ionuţ Stancu se pregăteşte să revină printre titulari cu Oţelul într-un joc decisiv pentru îndeplinirea obiectivului. Antrenorul Sorin Cîrţu preferă să improvizeze în centrul liniei de mijloc, acolo unde lipseşte Murgan, suspendat şi, în acelaşi timp, accidentat, tehnicianul preferându-l pe Stancu în dauna altor fotbalişti de profil. Împrumutat de la Rapid în această iarnă, jucătorul de bandă stângă a dezamăgit, însă prestaţiile sale au şi circumstanţe atenuante, fiind utilizat la debutul său la Pandurii ca mijlocaş dreapta. Cîrţu l-a criticat pe Stancu după jocul cu Farul pentru evoluţiile modeste din acest an, motivând că a fost obligat să-l folosească în lipsa altor soluţii. „Am mai riscat la unele meciuri cu unii dintre cei care de la început joacă prost. Eu nu l-aş fi introdus pe Stancu dacă aş fi avut alte soluţii“, a spus tehnicianul.

Intrare liberă cu Oţelul

Conducerea clubului Pandurii Târgu Jiu deschide din nou porţile pentru suporterii echipei lui Cîrţu în ultima etapă a sezonului, cu Oţelul Galaţi. Şi etapa precedentă, cu Farul, gorjenii au lăsat accesul liber, chiar de zilele oraşului Târgu Jiu. Fotbaliştii gorjeni au nevoie de susţinerea publicului la ultima reprezentaţie din acest sezon, mai ales că formaţia îşi doreşte o victorie pentru a obţine cea mai bună performanţă în Liga I, locul zece.

Stanca, la extreme

Cel mai reuşit meci al lui Răzvan Stanca în poarta pandurilor este cel cu Universitatea Craiova, câştigat cu 1-0 pe „Municipal“, iar cel mai slab, cel cu FC Timişoara, pierdut cu 1-0 pe mâna sa. Totuşi, Stanca nu-şi ia întreaga vină asupra sa. „Au fost şi momente în care n-am fost mulţumit de prestaţia mea, dar consider că aceste evoluţii au fost influenţate şi de alte probleme, personale sau de alt ordin. Pentru golul primit la meciul cu FC Timişoara de la Târgu Jiu nu mă consider vinovat 100%. Acolo a fost vorba de o greşeală a mai multor jucători. Am greşit şi eu, şi Cardoso…“, a spus Stanca. Acesta s-a bucurat cel mai tare pentru victoria asupra Craiovei. „Cel mai bun meci al meu la clubul Pandurii a fost cel contra Universităţii Craiova. M-am bucurat nu neapărat pentru prestaţia mea, ci pentru că am dat peste nas multor oameni din oraş care au ţinut cu echipa adversă“, a mai spus Stanca.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS