14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportPerez face revoluţie la Madrid

Perez face revoluţie la Madrid

Noul preşedinte al clubului Real Madrid este, începând de ieri, Florentino Perez, el fiind şi singurul candidat pentru această funcţie. Florentino Perez a mai ocupat acest post între 2000 şi 2006 şi a fost numit preşedinte fără să mai aibă loc alegeri. Singurul său contracandidat, Juan Onieva, s-a retras din cursă înainte de data scrutinului.
„Nu o să am nici un fel de limită pentru a aduce Real Madrid acolo unde îi este locul. Avem nevoie de o revoluţie la echipă pentru a face din nou performanţă. Dominarea din acest sezon a rivalilor de la FC Barcelona m-a motivat şi mai mult“, a spus noul conducător al Realului, care are 62 de ani.
Florentino Perez a anunţat că francezul Zinedine Zidane, care a jucat la Real Madrid între 2000 şi 2006, va fi consilierul său. Noul preşedinte al clubului din capitala Spaniei şi-a prezentat săptămâna trecută programul de candidatură sub sloganul „Visul se va întoarce“, bazându-se cel mai mult pe componenţa staff-ului său, dar şi pe promisiunea că va aduce la echipă jucători „spectaculoşi“, fără să dea însă nume. Presa iberică susţine că unul dintre jucătorii vizaţi este brazilianul Kaka de la AC Milan, însă se vorbeşte şi de un nou tehnician, iar acesta ar putea fi Manuel Pellegrini, de la Villareal.
În perioada în care a fost preşedinte, Perez a adus jucători cu nume, precum Ronaldo sau David Beckham. În cei şase ani pe care i-a petrecut la conducerea clubului, echipa a câştigat două titluri în Primera Division (2001, 2003) şi o Ligă a Campionilor (2002).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS