8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBayern l-a cumpărat pe Mario Gomez

Bayern l-a cumpărat pe Mario Gomez

Clubul Bayern München a anunţat că a încheiat negocierile pentru transferul atacantului lui VfB Stuttgart, Mario Gomez. Conform presei internaţionale, gruparea bavareză va plăti pentru achiziţionarea internaţionalului german aproximativ 30 de milioane de euro. Preşedintele clubului, Karl-Heinz Rummenigge, a afirmat că oficialii echipei sunt mulţumiţi că Gomez a fost de acord cu oferta lui Bayern.
„Mario Gomez este un atacant de primă clasă, poate cel mai bun din Germania în prezent. Suntem încântaţi că l-am achiziţionat“, a spus Rummenigge.
„Am petrecut clipe foarte frumoase la VfB Stuttgart, dar trebuia să fac acest pas, deşi nu a fost uşor. Poate că mulţi fani nu înţeleg decizia mea, însă sper să fie bucuroşi pentru mine. De-abia aştept să evoluez pentru Bayern München şi sunt foarte fericit că vom juca în Liga Campionilor“, a spus noul jucător al lui Bayern München.
Mario Gomez are 23 de ani şi va semna cu clubul bavarez un contract valabil până în 2013. El a evoluat pentru Stuttgart din 2003.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS