14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportVâlcea nu-l vrea pe Ionuţ Popa

Vâlcea nu-l vrea pe Ionuţ Popa

După meciul pierdut de CSM Râmnicu Vâlcea pe propriul teren, 0-3 cu UTA Arad, directorul tehnic al ardelenilor, Ionuţ Popa, a declarat în presa locală: „Mă tot sună unu’ Trandafir, de la Vâlcea, să mă duc acolo antrenor“. De altfel, fostul tehnician de la Poli Iaşi a reuşit să stârnească zâmbete după terminarea celor 90 de minute ale partidei, în momentul în care şi-a agăţat geaca de uşa ce ducea la vestiare: „Ia uite, nene, ăştia de la Vâlcea au vorbit serios, nu vor să mă mai lase să plec de aici“. Preşedintele executiv al vâlcenilor, Alin Trandafir, dezminte zvonul conform căruia l-ar dori pe Ionuţ Popa în locul lui Alin Artimon: „Nu este nimic adevărat. Nu am numărul de telefon al domnului Popa. Nu l-am sunat niciodată. Numele meu l-a aflat, probabil, de pe site-ul clubului, nu ştiu. Noi avem un antrenor bun, nu căutăm altul. Niciodată nu s-a pus problema demiterii lui Alin Artimon. Din punctul meu de vedere, Artimon poate rămâne ani buni la Vâlcea“.
Altfel, oficialii de la CSM au aflat ieri că gruparea din Zăvoi va obţine licenţa necesară pentru a activa în Liga I, în cazul în care fotbaliştii antrenaţi de Alin Artimon vor reuşi promovarea. De altfel, nici Internaţional
Curtea de Argeş şi Unirea Alba Iulia, primele două clasate în Seria a 2-a, nu au probleme în ceea ce priveşte licenţierea pentru sezonul următor.
Fotbaliştii de la CSM vor pleca la Mioveni în dimineaţa zilei de sâmbătă, conducerea ţinând cont de distanţa mică dintre cele două localităţi. „Ce rost avea să plecăm cu o zi înainte? Se ajunge repede, fotbaliştii se pot odihni mai bine în cantonamentul de la stadion“, a spus Florin Verigeanu. Meciul de sâmbătă, dintre Dacia Mioveni şi CS Municipal, va fi arbitrat de o brigadă condusă de buzoianul Georgian Ionescu, ajutat la cele două linii de Adrian Midişan (Constanţa) şi Mihai Artene (Vaslui). Interesant este că Federaţia Română de Fotbal a decis să trimită la această partidă doi observatori, pe timişoreanul Ion Mureşan şi pe bucureşteanul Ioan Pârcălab.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS