6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportScuderia Ferrari nu renunţă uşor

Scuderia Ferrari nu renunţă uşor

Scuderia Ferrari, perdantă în justiţia franceză în încercarea de a bloca schimbările de regulament prevăzute în Formula 1 pentru 2010, se gândeşte la posibilitatea de a face apel, potrivit unui comunicat difuzat înaintea MP al Monaco. Judecătorul pentru procedură de urgenţă al tribunalului de mare instanţă de la Paris a respins plângerea introdusă de conducerea „Căluţului cabrat“ şi a validat regulamentul CM de Formula 1 pentru 2010, stabilit de Federaţia Internaţională de Automobilism (FIA).
Ferrari studiază „posibilitatea de a continua această acţiune în justiţie, a adus la cunoştinţă prestigioasa echipă italiană, care este dispusă la negocieri şi speră încă într-o ieşire care să-i convină din conflictul care o opune, ca şi alte echipe din „Marele circ“ (Renault, Toyota, Red Bull) Federaţiei Internaţionale de Automobilism.
„Ferrari confirmă voinţa de a lucra cu FOTA (asociaţia echipelor), împreună cu FIA şi deţinătorii de drepturi comerciale, pentru a fi sigură că Formula 1 rămâne un domeniu cu reguli identice pentru toată lumea“, se arată în comunicatul scuderiei italiene. Ferrari ameninţă în continuare să părăsească F1 dacă nu va fi găsită rapid o soluţie: „Dacă părţile nu ajung la un acord, atunci, aşa cum a decis direcţiunea pe 12 mai, Ferrari nu se va înscrie într-o competiţie care, potrivit unui scenariu previzibil, va face să dispară caracteristicile care au făcut din Formula 1 activitatea cea mai prestigioasă din sportul automobilistic“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS