21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportIordache, înapoi la Pandurii

Iordache, înapoi la Pandurii

Ilie Iordache a redevenit jucătorul echipei Pandurii după ce Camera Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor (CNSL) a anulat, printr-o hotărâre definitivă şi irevocabilă, decizia Curţii de Arbitraj pentru Fotbal (CAF), prin care fotbali-stul fusese declarat liber de contract.

CNSL a dat dreptate clubului Pandurii Târgu Jiu în litigiul cu Ilie Iordache, fotbalistul fiind obligat, practic, să se prezinte la Târgu Jiu sub comanda lui Sorin Cîrţu. Decizia, definitivă şi irevocabilă, anulează hotârârea Curţii de Arbitraj pentru Fotbal, care îl declarase liber de contract pe Ilie Iordache, şi scuteşte gruparea gorjeană de orice datorie către fotbalist. „Reprezentanţii CAF au zis că Iodache nu are de primit de la Pandurii 40.000 de euro, cum ceruse fotbalistul, ci 20.000 de euro, nu ştiu de unde i-au scos. Noi am obţinut ordonanţă prezidenţială care a suspendat hotărârea CAF până la finalizarea conflictului în instanţele civile. Iordache, însă, s-a adresat din nou CNSL, care a anulat decizia CAF-ului printr-o hotărâre definitivă şi irevocabilă, iar Iordache trebuie să vină la Târgu Jiu să-şi reglementeze situaţia cu noi“, a declarat preşedintele pandurilor, Marin Condescu. Acesta a prezentat şi variantele pe care le poate alege Iordache în situaţia dată. „Sunt trei soluţii în cazul Iordache. Prima: noi cedăm cei 50%, partea noastră, lui Dinamo contra sumei de 1 leu şi Iordache devine jucătorul lor, aşa cum susţin de fapt. A doua: Iordache să vină să spună că nu mai vrea să joace la Pandurii şi să-şi dea demisia şi a treia: să se prezinte la echipă. Dacă refuză, o să-l suspendăm pe o perioadă nedeterminată“, a mai spus Condescu.

Iordache: Vin la Târgu Jiu să-mi dea banii

Ilie Iordache susţine că nu a luat la cunoştinţă decizia CNSL şi nu este interesat de nici una dintre propunerile preşedintelui Marin Condescu. Iordache continuă să ceară banii datoraţi de clubul Pandurii, deşi comisia FRF  a stabilit că gruparea gorjeană nu are nici o restanţă către fotbalist. „Nu ştiu nimic. Nu m-a sunat nimeni de la Federaţie. Dacă mi se transmite asta, foarte bine, vin la Târgu Jiu. Şi aşa am de primit banii din februarie. Să-mi dea salariile şi atunci vin! Nu mă interesează nici o variantă din cele spuse de preşedintele Condescu“, a afirmat Iordache.

Cîrţu: Nu e importantă numai salvarea de la retrogradare

Sorin Cîrţu nu este interesat doar de o clasare deasupra liniei retrogradării, obiectiv îndeplinit deja, iar victoria cu Farul Constanţa rămâne obligatorie. „Un succes cu Farul este foarte important pentru ceea ce vrem noi să facem. Matematic, salvarea de la retrogradare o putem avea şi sâmbătă seară, dacă Mediaşul nu bate, aşa că şi fără să jucăm putem să ne salvăm de la retrogradare. Pe noi ne interesează să jucăm, să câştigăm punctele astea pentru că nu e importantă numai salvarea de la retrogradare“, a spus Cîrţu. Acesta le atrage atenţia jucătorilor că nu a glumit când a ameninţat cu amenda în cazul unui eşec. „Dacă nu câştigă, va fi cum am spus, vor fi amendaţi“, a mai afirmat Cîrţu.

Orac şi-a încheiat conturile cu Pandurii

Fotbalistul împrumutat la CSM Râmnicu Vâlcea, Daniel Orac, şi-a reziliat contractul cu Pandurii Târgu Jiu, devenind jucător liber de contract. „Lui Orac i s-a terminat contractul şi nu vrem să-l prelungim“, a confirmat Marin Condescu. Ionuţ Dragomir, Râmniceanu şi Liviu Mihai şi-au reziliat şi ei contractele cu Pandurii, iar la finalul acestui sezon expiră înţelegerile altor cinci jucători, Luţu, Vancea, Bălăeţ, Arrieta şi Adi Popescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS