17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportŞtiinţa ia licenţa sută la sută

Ştiinţa ia licenţa sută la sută

Finanţatorul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a anunţat că este convins că echipa din Bănie va primi licenţa pentru sezonul 2009/2010 şi că nu se pune problema ca Ştiinţa să fie retrogradată în Liga a II-a. „S-au rezolvat toate problemele legate de licenţiere. Sunt convins sută la sută că vineri (mâine – n.r.) vom primi licenţa. Nu o să mai fie nevoie să aşteptăm pentru Comisia de Apel", a spus Mititelu, care a trecut clubul de fotbal pe altă societate comercială pentru a scăpa de datoriile acumulate.

După cum se ştie, şeful Comisiei de Licenţiere, Viorel Duru, susţine că sunt mai multe cluburi cu probleme şi că nu e bine să se facă scandal înainte ca FRF să facă anunţul oficial.

„Vineri se va lua o hotărâre de către Comisia de primă instanţă, care va fi comunicată cluburilor. Acestea au posibilitatea să facă apel în zece zile de la comunicare, respectiv 25 mai, iar Comisia de Apel va judeca în perioada 25-31 mai. Pe 31 mai, se va anunţa ce cluburi au primit licenţa şi care nu au primit. M-am uitat peste dosarul Craiovei. Eu am făcut un raport care a fost cunoscut de club şi domnul Mititelu s-a exprimat public că există o conspiraţie de a nu acorda licenţă clubului. Pe baza documentelor depuse pe 31 martie, se va lua o decizie, iar aceasta poate fi apelată cu documente noi, care nu au fost cunoscute de Comisia de primă instanţă. Sunt mai multe cluburi care au probleme, dar nu toate au acest gen de probleme. Există căi legale de rezolvare. Cu presiunea publicului, cu ameninţări că vom face revoluţie, cu mitinguri nu se rezolvă", a anunţat Duru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII