11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportPorto îl vrea definitiv pe Săpunaru

Porto îl vrea definitiv pe Săpunaru

Conducerea lui FC Porto intenţionează să-l achiziţioneze definitiv pe internaţionalul român Cristian Săpunaru, care în vara lui 2008 a fost cumpărat de la Rapid pentru aproximativ 2,5 milioane de euro, plus doi jucători cedaţi sub formă de împrumut, a anunţat ieri cotidianul Record.
În prezent, 50 de procente din transferul apărătorului de 25 de ani aparţin încă grupării giuleştene, care, conform înţelegerii parafate în urmă cu un an, va trebui să primească încă 2,5 milioane de euro în cazul unui transfer definitiv.
Astfel, potrivit sursei citate, directorul general al Rapidului, Grigore Sichitiu, este aşteptat săptămâna viitoare la FC Porto, pentru a demara negocierile în vederea finalizării tranzacţiei, care îi mai cuprinde şi pe cei doi jucători împrumutaţi la formaţia giuleşteană, Joao Paolo Andrade şi Claudio Mejolaro „Pitbull“.
Conform publicaţiilor lusitane, oficialii grupării de pe „Dragao“ sunt conştienţi de „problemele financiare ale clubului Rapid“, care a încercat să grăbească finalizarea transferului invocând interesul lui Bayern München pentru serviciile internaţionalului român.
Aceeaşi sursă precizează că reprezentanţii lui FC Porto sunt mulţumiţi de randamentul pe care l-a avut Săpunaru în primul său sezon în Portugalia şi l-au citat pe impresarul fostului fundaş al lui FC Naţional, Daniel Stanciu, care ar fi declarat că „tricolorul“ îşi doreşte să continue la formaţia pregătită de Jesualdo Ferreira.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS