20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBerlusconi l-a găsit vinovat pe Ancelotti

Berlusconi l-a găsit vinovat pe Ancelotti

Premierul Italiei, Silvio Berlusconi, patronul clubului AC Milan, a declarat că gruparea lombardă a irosit toate obiectivele acestui sezon din cauza tehnicianului Carlo Ancelotti, pe care îl acuză că, în mai multe rânduri, nu a fost inspirat în alcătuirea echipei.
„Ancelotti este responsabil pentru pierderea campionatului. De multe ori nu am folosit tactica adecvată. Avem în componenţă mulţi jucători tehnici ale căror calităţi nu au fost puse în valoare aşa cum ar fi trebuit. Am pierdut destule partide din cauza golurilor pe care le-am primit pe finalul întâlnirilor“, a spus Berlusconi, într-un interviu acordat cotidianului La Repubblica.
Vicepreşedintele lui AC Milan, Adriano Galliani, a refuzat să comenteze afirmaţiile preşedintelui formaţiei de pe San Siro: „Din poziţia în care mă aflu, nu doresc să comentez declaraţiile patronului nostru. Am mai spus şi o să repet că, până la finalul sezonului, nu voi vorbi despre aceste lucruri“.
Cu trei etape înainte de finalul campionatului italian, AC Milan ocupă poziţia secundă în clasament, la şapte puncte în spatele liderului Inter. Cu toate că gruparea rossoneră nu a mai cucerit titlul în Serie A din 2004 şi va termina, cel mai probabil, şi această campanie fără nici un trofeu, Carlo Ancelotti a declarat că îşi doreşte să continue şi în sezonul următor pe banca tehnică a clubului patronat de Berlusconi.
„Echipa traversează o perioadă bună şi va încheia sezonul într-o manieră satisfăcătoare. În ceea ce mă priveşte, vreau să rămân aici şi în sezonul următor, deoarece consider că la AC Milan poţi obţine cel mai uşor performanţă în Europa“, a spus fostul tehnician al Parmei şi al lui Juventus.
În ultima vreme, publicaţiile sportive din Italia şi Anglia au speculat pe marginea unei posibile plecări a lui Ancelotti la Chelsea Londra, formaţie pe care ar urma să o preia din vară.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS