22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportCSM Vâlcea vrea trei puncte la Salonta

CSM Vâlcea vrea trei puncte la Salonta

Liberty Salonta – CSM Vâlcea

Stadion „Municipal“, sâmbătă, ora 11.00.

Formaţii probabile:

Liberty: Ndoye – Florean, Solomon, Deaconescu, Popovic – L. Rus, Danci, Sorian, Birtalan – Cigan, Balsfogdi. Antrenor: Gheorghe Ghiţă.

CSM Vâlcea: Perianu – Pasăre, Vişa, C. Dinu, Goge –
I. Popa, Sg. Popescu, Gârlă, Dobre – Câju, Stromajer. Antrenor: Alin Artimon.

Vor arbitra: Fl. Miron – A. Simoniş şi N. Botezatu.

CS Municipal Vâlcea nu a mai pierdut un meci în Liga a II-a de şase luni, de la insuccesul de la Târgovişte, din ultima etapă a turului de campionat. Vâlcenii au acumulat însă două rezultate de egalitate în ultimele două etape şi au ajuns pe poziţia a treia a clasamentului, cu acelaşi număr de puncte cu Unirea Alba Iulia şi la două puncte distanţă de lidera FCM Târgu Mureş. Tehnicianul Alin Artimon spune că obiectivul rămâne cel de promovare, iar pe vâlceni îi aşteaptă o serie de partide foarte dificile, în care vor avea şansa să demonstreze că au valoare de primul eşalon. Prima dintre ele va avea loc sâmbătă, la Salonta, în faţa formaţiei Liberty, care nu are o situaţie roz. Bihorenii sunt pe locul 11 al clasamentului, cu -3 la „adevăr", şi au numai trei puncte avans faţă de zona retrogradabilă. În cazul unei noi înfrângeri pe propriul teren, echipa antrenată de Gheorghe Ghiţă se afundă serios în clasament şi se poate gândi la eşalonul al treilea. În aceste condiţii, va rezulta o partidă pe viaţă şi pe moarte, în care un eventual scor de egalitate nu avantajează pe nimeni.

În partida din turul campionatului, CS Municipal a reuşit să se impună fără prea mari probleme, cu scorul de 3-0. Pentru olteni au marcat Facundo, Grecu şi Câju, astăzi în teren urmând să fie numai ultimul, ceilalţi doi plecând în pauza competiţională. După acea partidă, ardelenii au renunţat la serviciile tehnicianului Alberto Ortega, care fusese numit cu numai o etapă înainte. Alin Artimon va putea beneficia la Salonta şi de serviciile lui Mihuţ şi Roszel, refăcuţi după mai vechi accidentări, dar, probabil, cei doi vor intra în teren pe parcursul întâlnirii, dacă situaţia o va impune. Gazdele nu se bazează pe fotbalişti cu nume sonore şi au o echipă cu o medie de vârstă scăzută, din care face parte şi vâlceanul Mihai Deaconescu, reprofilat din atacant în fundaş.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU