16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportContra, rezervă cu Real Madrid

Contra, rezervă cu Real Madrid

Real Madrid a învins marţi seară echipa lui Cosmin Contra, Getafe, cu scorul de 3-2, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 32-a din Primera Division, în care a fost condusă de două ori şi a marcat golul victoriei în minutele de prelungire.
Getafe a condus cu 1-0 şi 2-1 graţie golurilor lui Soldado (10) şi Albin (84), dar Real Madrid a reuşit să egaleze de fiecare dată, prin Higuain (‘46) şi Guti (‘86). În minutul 88, Getafe a beneficiat de o lovitură de pedeapsă, dar Casillas a dejucat încercarea de scăriţă a lui Casquero, iar în minutele de prelungire Higuain a mai punctat o dată şi a adus victoria pentru Real Madrid. La oaspeţi, antrenorul Munoz l-a ţinut pe banca de rezerve pe Contra şi nu l-a introdus pe teren. În urmă cu câteva zile, la partida cu Barcelona, fundaşul român a avut un conflict cu tehnicianul, imediat după ce acesta l-a înlocuit la pauza meciului. Getafe ocupă locul 16 după înfrângerea de la Madrid.
În altă întâlnire din etapa a 32-a, Athletic Bilbao a învins în deplasare pe Numancia, scor 2-1, prin golurile marcate de Toquero (‘30) şi Llorente (‘48), respectiv Cisma (‘10).
Alte meciuri din această rundă s-au disputat aseară, după închiderea ediţiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS