11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportArsenal s-a calificat

Arsenal s-a calificat

„Tunarii“ lui Arsene Wenger au avut un meci în retur cu Villarreal mai uşor decât s-au aşteptat şi s-au impus la pas, cu 3-0, în faţa spaniolilor, calificându-se în semifinalele Ligii Campinilor. Turul se încheiase la egalitate, 1-1.
Meciul a început bine pentru Arsenal, iar după zece minute, „tunarii“ au reuşit să deschidă scorul prin Walcott,  de 20 de ani, cu un lob senzaţional de la zece metri lateral dreapta. Londonezii şi-au mai trecut în cont o ocazie, la o lovitură de cap a lui Adebayor, când mingea a fost scoasă de pe linia porţii de un fundaş advers.
După pauză, Villarreal a intrat mai hotărâtă, forţând atacul, însă s-a descoperit mai mult în apărare, iar cei care au înscris au fost tot englezii. În minutul 60, Van Persie i-a pasat pe culoar lui Adebayor, care a preluat şi a trimis în plasă la colţul lung. Nouă minute mai târziu, Godin l-a faultat pe Walcott, iar centralul a acordat lovitura de la 11 metri. Eguen de la Villarreal a protestat şi a văzut cel de-al doilea cartonaş galben, fiind eliminat. Van Persie a înscris de la punctul cu var pentru 3-0 şi a stabilit scorul final.
Pe stadionul „Emirates“ din Londra au evoluat următoarele formaţii: Arsenal: Fabianski – Ebue, Toure, Silvestre, Gibbs – Walcott (Denilson ‘77), Song, Fabregas, Nasri – Adebayor (Bendtner ‘83), Van Persie (Diaby ‘77). Villarreal: Diego Lopez – Capdevila, D. Godin, G. Rodriguez, Angel – M. Fernandez (A. Ibagaza ‘64), Bruno (Nihat ‘64), Eguren, Cani (Jordi ‘70) – Pires – Rossi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS