16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportAbramovici investeşte la Chelsea

Abramovici investeşte la Chelsea

Preşedintele clubului englez Chelsea Londra, Bruce Buck, a afirmat că proprietarul grupării de pe „Stamford Bridge“, miliardarul rus Roman Abramovici, este determinat să investească din nou în formaţia pe care o patronează, deşi în actualul sezon nu făcut achiziţii majore.
„Roman este pregătit să bage din nou bani la echipă. Vom avea alocat un buget important pentru campania de achiziţii din vară“, a spus Buck.
După ce a pierdut finala ediţiei precedente a Ligii Campionilor în faţa lui Manchester United, Chelsea s-a despărţit de câţiva jucători şi a făcut un singur transfer sonor, portughezul Deco, de la FC Barcelona. În urmă cu câteva luni, presa din Anglia scria că miliardarul rus, ale cărui afaceri au fost puternic afectate de criza economică mondială, ar fi negociat cu investitori din Arabia Saudită şi Qatar vânzarea pachetului majoritar de acţiuni al lui Chelsea.
Conform presei britanice, Abramovici ar fi decis să reia finanţarea clubului Chelsea după ce a vizionat din tribune meciul pe care „albaştrii“ l-au terminat la egalitate, scor 4-4, cu Liverpool, marţi, în sferturile Ligii Campionilor. Miliardarul rus s-a arătat entuziasmat de prestaţia pe care au avut-o elevii antrenaţi de Guus Hiddink, declarând că pentru astfel de spectacole sportive a hotărât să investească în fotbal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS