6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTolnai merge în Danemarca

Tolnai merge în Danemarca

Tehnicianul echipei Oltchim Râmnicu Vâlcea, Radu Voina, a declarat ieri că vrea să facă unele modificări în cadrul lotului de 14 jucătoare care va merge la Viborg, printre care introducerea Talidei Tolnai în locul Mihaelei Smedescu.

„Cu siguranţă vor fi schimbări. Deja m-am gândit să o iau pe Tolnai în Danemarca şi nu pe Smedescu. Voi fi nevoit să o schimb şi pe Gabi Szucs, care s-a accidentat, a suferit o entorsă la antrenamente, a căzut pe piciorul unei colege şi trebuie să stea minimum o săptămână. Lotul de 14 jucătoare pentru Danemarca îl voi stabili abia joi (n.r. astăzi) după-amiază", a afirmat Radu Voina.

Oltchim a pierdut, duminică, pe teren propriu, disputa cu danezele Viborg, scor 28-34 (11-16), în manşa tur din semifinalele Ligii Campionilor şi va juca returul pe 18 aprilie în Danemarca. Antrenorul lui Viborg, Jakob Vestergaard, crede că returul cu Oltchim va fi ca o partidă de şah, în care el trebuie să îşi da seama care este următoarea mutare, menţionând că banca de rezerve a echipei vâlcene oferă soluţii surprinzătoare. „Returul cu Oltchim va fi ca o partidă de şah. Eu trebuie să îmi dau seama care e următoarea lor mutare. Ştiu că au un lot de jucătoare din care pot apărea surprize în formula de start", a afirmat Vestergaard.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS