22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportStoica e convins că Ştiinţa va spulbera pe Urziceni

Stoica e convins că Ştiinţa va spulbera pe Urziceni

Fostul antrenor al oltenilor, Fane Stoica, spune că Universitatea este într-o formă deosebită şi vineri va câştiga fără probleme întâlnirea cu elevii lui Dan Petrescu.

 

În prezent antrenor principal la Internaţional Curtea de Argeş, Fane Stoica urmăreşte cu atenţie evoluţia şi rezultatele Ştiinţei, contribuind şi el, într-un anume moment, la consolidarea actualei formaţii a oltenilor. „Mă bucur pentru ascensiunea Craiovei din acest campionat. În urmă cu doi ani, spuneam că Universităţii îi mai trebuie vreo doi-trei ani ca să fie puternică. Dacă am pus şi eu o cărămidă la această puternică echipă de acum? Am făcut lucrurile pe trebuia să le facă orice oltean care ţine cu echipa lui şi la bine, şi la rău. Şi asta o să fac până când o să mor! Am nişte principii clare… Indiferent cine va fi antrenor la Universitatea Craiova, eu o să fiu cu el, de partea lui, chiar dacă şi eu sunt antrenor. De foarte multe ori, toţi vor să-i meargă rău echipei ca să ajungă ei antrenori la Craiova! Eu mi-am dorit dintotdeauna ca echipa Craiovei să fie cât mai sus", a declarat ieri, pentru GdS, Fane Stoica.

Chestionat despre partida de vineri, cu ocupanta locului III, Unirea Urziceni, antrenorul oltean a spus: „O să fie un meci foarte greu deoarece Unirea are foarte multă experienţă. Nu trebuie să ne luăm după ce spune Dan Petrescu că Unirea ar avea jucători de mâna a doua, că nu mai ştiu ce… Majoritatea jucătorilor de la Urziceni au trecut pe la Dinamo, Steaua, pe la loturi naţionale, unii au experienţă competiţională serioasă în Liga I, adică Dan Petrescu are jucători buni. Cred însă că Ştiinţa, mai ales că revine pe «Ion Oblemenco» după o înfrângere (cea de la Timişoara), vrea să demonstreze vineri că echipa olteană este deosebit de valoroasă, aşa cum au făcut-o în cele cinci meciuri câştigate până la întâlnirea cu FC Timişoara. Dacă şi suporterii oltenilor vor veni aşa cum au făcut-o cu Dinamo, cred că Ştiinţa o să spulbere pe Unirea Urziceni!".

 

Dan Petrescu: Sper să dăm două goluri
la Craiova

 

Unirea Urziceni vine la Craiova după un semieşec în campionat (1-1 cu Rapid, acasă) şi un eşec în Cupa României, 0-2 cu FC Vaslui, partidă desfăşurată marţi seară, într-un total anonimat (400 de spectatori), la Buzău. După eliminarea din Cupa României, Dan Petrescu, antrenorul celor din Urziceni, a declarat că obiectivul echipei rămâne calificarea într-o cupă europeană doar prin campionat: „Vrem să terminăm în primele cinci, dar va fi foarte greu". „Bursucul" s-a referit şi la partida cu Universitatea, de vineri, de pe „Ion Oblemenco". „Meciul de la Craiova este o finală, aşa cum vor fi toate partidele noastre de azi înainte – dacă vrem să ne calificăm în cupele europene. Sper ca la Craiova să dăm şi noi două goluri! În meciul nostru de campionat cu Rapid, am dominat, dar primul şut al lor a fost gol! Am dominat şi Vasluiul în meciul din sferturile cupei, dar primul şut al lor a fost gol! Sper ca la Craiova să ne domine Universitatea, iar la primul şut al nostru să înscriem noi…", a mai spus Dan Petrescu.

 

Mititelu: Îl vreau pe Napoli pe încă un an

 

Cum la sfârşitul acestei ediţii de campionat lui Nicolo Napoli îi expiră contractul cu Universitatea, finanţatorul Craiovei va demara negocierile pentru prelungirea înţelegerii. Adrian Mititelu a spus: „În principiu, vreau să-i fac o ofertă pe încă un an. Aş dori să continuăm împreună, însă mai vorbim la finalul lunii mai, nu trebuie ca mass-media să pună acum presiune. El ar vrea un salariu cât mai bun, eu îi voi da cât pot. Nu vreau să se creadă că Nicolo are pretenţii financiare mari, însă nici că Universitatea stă pe un munte de bani".

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

14 COMENTARII