10 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetbalistele din Bănie, pe locul opt

Baschetbalistele din Bănie, pe locul opt

Aşa cum era de aşteptat, echipa feminină de baschet SCM-CSSU Craiova a pierdut şi al doilea joc din play-off-ul Diviziei A, cu MCM Târgovişte, scor 91-38 (27-8, 21-14, 29-6, 14-10), partida disputându-se marţi seară, în Sala Sporturilor din Bănie. Oltencele încheie sezonul pe locul opt, iar echipa din Târgovişte va juca în semifinale. SCM-CSSU, nou-promovată în prima divizie, a fost învinsă de liderul campionatului, MCM Târgovişte, în toate cele patru confruntări din acest sezon, 81-26 şi 84-62 în sezonul regulat, respectiv 111-63 şi 91-38 în play-off.

Fără experimentata Cristina Ciocan şi Cristina Cutaş, antrenorul craiovean Liviu Manea a mizat mai mult pe jucătoarele tinere, cea mai bună marcatoare fiind Iuliana Selişteanu, cu 9 puncte reuşite. Pentru SCM-CSSU au mai jucat: Andra Haas (7 puncte), Alexandra Cutaş (7), Andreea Gligă (2), Ana Chirilă (6) şi Andreea Cutaş (7). „A fost ultimul meci din acest campionat, la sfârşitul căruia am luat locul opt. Este un loc bun pentru o primă participare în prima ligă, după o absenţă de zece ani. Echipa din Târgovişte a fost supărată că a pierdut la tineret şi a fost un fel de răzbunare. Însă, nu este nici un fel de problemă pentru noi, pentru că am jucat mai mult cu fetele mai tinere, de aici şi diferenţa aşa mare de scor", a spus antrenorul craiovean Liviu Manea.

Acesta susţine că nu se gândeşte deocamdată la transferuri: „Pentru sezonul următor avem în vizor câteva jucătoare, însă preferăm să aşteptăm să se aşeze piaţa şi abia după 1 iunie o să vorbim de transferuri. Despre obiectivul din sezonul următor ce să spun? Am înţeles că se va mări şi liga de fete la 16 echipe, aşa că vom vedea ce va fi".

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS