21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportIgnat înfruntă Chiajna

Ignat înfruntă Chiajna

Sala Sporturilor din Craiova va găzdui astăzi, cu începere de la ora 16.30, un meci de futsal contând pentru faza a treia din Cupa României, între formaţia craioveană Şcoala de Şoferi Ignat şi prim-divizionara Concordia Chiajna.

Partida va fi arbitrată de bucureşteanul Andrei Chivulete,
fiul fostului arbitru internaţional Florin Chivulete, şi de Cristian Ghena (Roşiori), iar observator a fost delegat Ion Săvulea (Târgu Jiu). Şcoala Ignat este singura echipă din campionatul judeţean care a ajuns în această fază a competiţiei, în care, în afară de City’us II Târgu Mureş (Liga a II-a), restul combatantelor sunt din prima ligă. Şcoala Ignat a trecut în turul I de Gecorom Craiova, scor 10-8 după prelungiri, iar în turul II a învins o echipă din prima ligă, Futsal Municipal Reşiţa, scor 3-1.

În ceea ce priveşte adversara de astăzi, Concordia Chiajna ocupă locul doi în play-off-ul Ligii I, la două puncte în spatele primei clasate, CIP Deva. Echipa ilfoveană a terminat pe primul loc în Seria Est a sezonului regulat, devansând campioana en-titre ACS Odorheiu Secuiesc, care s-a clasat doar pe locul trei.

Concordia Chiajna, echipă pregătită de Jean Cosac, se bazează mai mult pe cei trei jucători brazilieni din lot, Cleber „Clebinho", Ribeiro, Lima, iar portarul Juverdeanu, component al naţionalei de futsal a României, dă încredere coechipierilor. Lotul echipei Şcoala Ignat cuprinde jucătorii: Surdu, M. Mihalache, Sandu, Stanciu, Zaharia, Bădoi, Cocoşilă, Băluţoiu, Nicolae, Bădan, Hrelea, Dragomir.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS