22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportMM Stoica susţine că Piţurcă este ignorant

MM Stoica susţine că Piţurcă este ignorant

Preşedintele Unirii Urziceni, Mihai Stoica, l-a criticat pe selecţionerul Victor Piţurcă, despre care a spus că este singurul vinovat pentru seria de eşecuri a naţionalei, acuzându-l pentru selecţia defectuoasă şi pentru primul „unsprezece“ trimis în teren la Constanţa.
„Domnul Piţurcă, din păcate încă selecţioner, nu a găsit vinovaţi decât arbitrii. Pentru aceste eşecuri pe teren propriu este doar selecţionerul vinovat. Material are, degeaba spune că nu. El este singurul vinovat pentru modul în care a alcătuit primul unsprezece şi a făcut selecţia în general“, a spus MM Stoica la GSP TV.
Stoica i-a reproşat lui Piţurcă faptul că a atacat arbitrajul, care în opinia sa a fost bun, precum şi modul în care a alcătuit echipa pentru meciul cu Serbia. Preşedintele Unirii l-a făcut ignorant pe selecţioner pentru faptul că i-a folosit pe Codrea şi pe Costea pe posturi pe care aceştia nu dau randament, precum şi pentru că a realizat prea târziu că Rădoi trebuie să joace în apărare, şi nu la mijlocul terenului.
Alt motiv de nemulţumire pentru Stoica au fost neconvocările la naţională ale jucătorilor Tiberiu Ghioane, Florin Cernat şi George Galamaz şi faptul că selecţionerul nu merge la meciuri să observe jucătorii: „Cât de ignorant trebuie să fie să nu vină să vadă jucătorii? Pentru ce ia 50.000 de euro pe lună?“.
MM Stoica s-a declarat nemulţumit şi de stilul defensiv impus de Piţurcă la naţională, susţinând că selecţionerul nu are capacitatea profesională necesară pentru a-i imprima primei noastre reprezentative un joc ofensiv.
„Nu ştie cum să atace. Ştie doar să se apere. Mi-era mie jenă la meciul cu Olanda“, a comentat oficialul echipei din Urziceni, care a mai apreciat că naţionala nu trebuie să evolueze în formula 4-3-3 deoarece nu are jucători potriviţi pentru acest sistem.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS