16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleibaliştii joacă acasă

Voleibaliştii joacă acasă

Ambele echipe de volei de la SCM-U Craiova vor juca sâmbătă pe teren propriu, în Sala Sporturilor. De la ora 10.30, formaţia masculină va evolua în compania celor de la CSU Galaţi, în cadrul fazei a doua din play-off-ul seriei Est din Divizia A2.

Cele două echipe s-au mai întâlnit de două ori, dar fiecare şi-a adjudecat victoria. Cine va câştiga sâmbătă cel de-al treilea meci, decisiv, se va califica în finala seriei şi, ce-i mai important, va obţine dreptul de participare la turneul de baraj pentru promovarea în Divizia A1. „La Galaţi am făcut un joc mai slab şi am pierdut, dar acum cred că vom câştiga", a spus jucătorul craiovean Adrian Terpea. În urmă cu o săptămână, elevii lui Berti Văsuică au fost învinşi la Galaţi cu scorul de 3-2, suferind prima înfrângere din acest sezon.

La feminin, în prima etapă din play-out-ul Diviziei A1, SCM-U, care s-a clasat pe locul nouă la finalul sezonului regulat, va înfrunta ultima clasată, Rapid Bucureşti, sâmbătă, de la ora 12.30, duminică, de la aceeaşi oră fiind programat jocul doi, tot în Bănie. În această fază se joacă după sistemul „trei victorii din cinci jocuri". Următoarele două partide se vor juca pe 25 şi 26 martie în Capitală, iar ultimul meci, dacă va mai fi nevoie, se va disputa la Craiova. Echipa care va câştiga confruntarea va rămâne în prima divizie, iar cea care va pierde va retrograda. Conform oficialilor clubului oltean, Rapid este cel mai accesibil adversar. Tot în play-out, CSM Sibiu (locul 10) joacă acasă cu CSM Lugoj (11). În play-off au loc întâlnirile: CSU Metal Galaţi (1) – Dacia Mioveni (8), Tomis Constanţa (2) – Unic Piatra Neamţ (7), Dinamo Bucureşti (3) – Neumarkt Târgu Mureş (6) şi Ştiinţa Bacău (4) – Penicilina Iaşi (5).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS