9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCraiovenii promit spectacol cu CSU Asesoft Ploieşti

Craiovenii promit spectacol cu CSU Asesoft Ploieşti

Baschetbaliştii de la SCM-U înfruntă sâmbătă, de la ora 17.00, în Sala Sporturilor, campioana en-titre şi, totodată, liderul Diviziei A, CSU Asesoft Ploieşti.

 

Iubitorii baschetului din Craiova vor avea sâmbătă parte de un meci de zile mari. Echipa masculină de la SCM-U va primi vizita celei mai bune formaţii din campionat, CSU Asesoft Ploieşti, campioana României şi câştigătoarea Cupei din 2003 şi până în prezent şi, totodată, liderul la zi în Divizia A. Partida din Sala Sporturilor va începe la ora 17.00, iar jucătorii craioveni speră să facă un joc bun. „Ar fi fantastic să batem Asesoft, dar va fi extrem de greu, deoarece Ploieştiul are o echipă destul de solidă. Noi ne dorim să facem o partidă bună, să dăm o replică pe măsură liderului. Vrem să facem spectacol pentru public, pe care îl aşteptăm în număr mare la un astfel de eveniment sportiv", a spus vineri antrenorul secund de la SCM-U, Marius Toma.

Formaţia prahoveană pregătită de Vladimir Arnautovici a suferit două eşecuri în acest sezon, ambele în deplasare, la Piteşti şi Sibiu. În confruntarea din tur cu SCM-U Craiova, ploieştenii s-au impus cu scorul de 97-84. Echipa din Bănie vine după o înfrângere suferită miercuri, în faţa celor de la CSU Cuadripol Braşov, scor 86-82, ocupă locul 12 în Divizia A şi are cu patru puncte mai mult decât următoarea clasată, BC Târgovişte. În cele două runde cât mai sunt de disputat din sezonul regulat, echipa pregătită de Paul Nicolae şi Marius Toma va mai juca în compania formaţiilor BC Mureş Târgu Mureş (deplasare) şi CS Otopeni (acasă).

Cealaltă divizionară A olteană, Energia Rovinari, va sta în această etapă.

 

Fetele luptă pentru play-off

 

Tot sâmbătă, dar de la ora 19.30, baschetbalistele de la SCM-CSSU Craiova primesc vizita echipei „U" Trustul CRE Cluj-Napoca, într-un joc din cadrul etapei a 25-a din Divizia A. Miza acestui meci este mare. Cele două combatante luptă pentru locul opt, ultimul care asigură accederea în play-off. Clujencele ocupă înaintea acestei runde poziţia a opta, cu 36 de puncte, iar SCM-CSSU, echipă pregătită de Liviu Manea, se află pe locul 9, cu 35 de puncte. „Vrem să câştigăm pentru a creşte şansele de intrare în play-off", a precizat antrenorul oltencelor. În ultima etapă a sezonului regulat, programată săptămâna viitoare, SCM-CSSU va juca în deplasare cu CSM Oradea (locul 7), iar Clujul, pe teren propriu, adversară fiindu-i campioana ICIM Arad.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU