13.1 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMeira, vândut de Galata la Zenit

Meira, vândut de Galata la Zenit

Jucătorul lusitan al clubului Galatasaray Istanbul, Fernando Meira, a fost achiziţionat de formaţia rusă Zenit Sankt Petersburg. Tranzacţia a fost anunţată de gruparea turcă, printr-un comunicat de presă.
„Fernando Meira a primit o ofertă foarte atractivă şi a venit să ne spună că nu o poate refuza, el alegând să părăsească Galatasaray. Drepturile asupra jucătorului au fost cedate clubului Zenit Sankt Petersburg“, se arată în comunicatul remis presei de Galatasaray. Gruparea din Istanbul nu a făcut publice datele financiare ale acestei tranzacţii. Conform presei ruse, clubul din Istanbul va încasa aproximativ şase milioane de euro în urma acestei înţelegeri.
Meira a evoluat şapte ani în Bundesliga, la VfB Stuttgart, înainte să fie adus la Galatasaray, în luna iulie a anului trecut, atunci când a semnat un contract pe patru ani cu turcii. Internaţionalul portughez, care are 31 de ani, a fost extrem de criticat în ultima perioadă, mai ales după ce a greşit grav în meciul din Cupa UEFA cu Girondins Bordeaux, eroare care le-a permis francezilor să înscrie cel mai rapid gol din istoria competiţiei, după doar 12 secunde de la fluierul de start.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS