21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportArtimon, suspendat o etapă

Artimon, suspendat o etapă

Comisia de Disciplină a FRF a dictat sancţiunile împotriva lui Valerian Gârlă şi Alin Artimon, ambii eliminaţi în timpul meciului pe care CSM Vâlcea l-a jucat pe propriul teren împotriva orădenilor de la FC Bihor. Fotbalistul vâlcean va fi suspendat timp de două etape, în timp ce antrenorul său va sta în tribună la întâlnirea din runda viitoare, de la Petroşani. Gruparea din Zăvoi nu-l va putea folosi în întâlnirea cu ortacii nici pe Mihai Pasăre, suspendat pentru cumul de cartonaşe.

 

„Mergem să câştigăm
la Petroşani“

 

Ciprian Dinu, căpitanul vâlcenilor, crede că echipa CSM are şanse reale de a continua la Petroşani şirul victoriilor: „Atmosfera la echipă este foarte bună. Ne-a ajutat succesul cu FC Bihor Oradea, avem un moral bun şi mergem la Petroşani să câştigăm. La fiecare meci ne gândim la victorie. Am demonstrat că avem valoare. La CSM sunt mulţi fotbalişti experimentaţi. Mulţi dintre noi am jucat şi în primul eşalon, dar acum acest lucru contează mai puţin. Nimeni nu joacă din amintiri, nimeni nu ţine cont de faptul că avem 50 sau 70 de meciuri în Liga I. Cu toţii ne dorim promovarea".

Dinu, care a jucat şi pentru Jiul Petroşani, crede că gruparea din Zăvoi a crescut în valoare în pauza competiţională: „Au venit fotbalişti experimentaţi, cred că am crescut în valoare, în primul rând în vitalitate. Aţi văzut ce a însemnat intrarea pe teren a lui Daniel Orac. Despre zvonurile cu geamantanele şi borsetele prefer să nu vorbesc, noi ne vedem de treabă şi încercăm să câştigăm cât mai multe puncte. Nu ne interesează jocurile de culise, dacă acestea există". Căpitanul vâlcenilor spune că echipa CSM se va descurca şi cu Alin Artimon în tribună: „Când intri pe teren contează mai puţin dacă antrenorul este pe bancă sau în tribună. Noi pregătim un meci o săptămână întreagă, nu în timpul lui. Eventualele greşeli le putem retuşa la pauză".

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS