17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportCSM Vâlcea vrea să urce pe podium

CSM Vâlcea vrea să urce pe podium

Vâlcenii joacă sâmbătă, pe propriul teren, a doua partidă din acest retur de campionat, contra unui adversar periculos, FC Bihor Oradea. Gruparea din Zăvoi vine după un succes în deplasare, la Turda, şi are şansa să urce pe poziţia a doua a clasamentului în cazul în care obţine trei puncte şi din această întâlnire. De partea cealaltă, oaspeţii au reuşit surpriza rundei precedente, atunci când au reuşit să învingă „campioana de toamnă“, Unirea Alba Iulia, ajungând la numai trei puncte de zona care duce în primul eşalon, după ce începuseră acest campionat foarte slab.
Interesant este că în ultimele două sezoane oltenii au fost „naşii“ bihorenilor, pe care i-au învins de fiecare dată atât la Vâlcea, cât şi la Oradea. În meciul din tur, CSM Vâlcea s-a impus cu 2-0, golurile fiind marcate de Boroiban şi Facundo, ambii plecaţi de la echipă între timp.  

Fără Roszel

Alin Artimon nu va putea miza în acest meci pe serviciile lui Roszel, suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene, dar nici pe Vătavu şi Olariu, încă accidentaţi. Va reveni, în schimb, Bogdan Vişa, dar este greu de crezut că acesta îşi va face loc în defensivă, unde Kutlacik, Mihuţ, Dinu şi Goge par să-şi fi câştigat poziţiile de titulari.
Tehnicianul Alin Artimon crede că pe vâlceni îi aşteaptă un meci dificil contra Bihorului: „Nu ne va fi uşor să ne impunem, dar avem mare nevoie de cele trei puncte. Am studiat Oradea, au un joc bun, au fotbalişti tineri, care aleargă foarte mult. Sunt sigur că se gândesc şi ei la promovare, chiar dacă nu au declarat-o niciodată public“.

Liga a II-a

CSM Vâlcea – FC Bihor
Stadion „Municipal“, sâmbătă, ora 11.00.
CSM Vâlcea: Perianu – Mihuţ, Dinu, Kutlacik, Goge – Pasăre, D. Orac, Gârlă, S. Popescu – Câju, Stromajer. Antrenor: Alin Artimon.
FC Bihor: Szasz – Ţârcă, Ambruş, Şomodean, D. Sânmărtean – Opriceană, Baiano, C. Bucur, Novak – Lukacs, Lucas. Antrenor: Vig Zoltan.
Vor arbitra: Cl. Baboia – I. Mârţ, I. Babadac.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS