6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportWenger: Puteam învinge Roma mai clar

Wenger: Puteam învinge Roma mai clar

Arsene Wenger, managerul echipei Arsenal Londra, a declarat în urma succesului pe care echipa sa l-a obţinut marţi seară împotriva formaţiei AS Roma, cu scorul de 1-0, că elevii săi meritau să obţină o victorie mai clară şi a apreciat că gruparea londoneză este favorită în meciul din manşa secundă.
„Cred că presingul şi agresivitatea pe care am arătat-o i-au pus în dificultate pe italieni. Am avut mai multe oportunităţi de a marca decât adversarul nostru şi regret că nu am făcut-o. Chiar şi în urma acestui rezultat, consider că avem prima şansă în retur. Este un aspect foarte important că nu am primit gol“, a spus tehnicianul francez.
De cealaltă parte, antrenorul Romei, Luciano Spalletti, recunoaşte că echipa britanică a meritat victoria, dar avertizează că în returul de pe Olimpico se va decide formaţia care va merge în sferturile competiţiei: „Am întâlnit o echipă valoroasă, ce beneficiază de fotbalişti rapizi şi tehnici. Arsenal a evoluat mai bine decât noi, mai ales în prima repriză, şi a câştigat meritat. Cu toate acestea, calificarea încă se joacă. Manşa secundă va fi o provocare pentru noi“.
Arsenal Londra a trecut marţi seară pe teren propriu de AS Roma, scor 1-0, în primul tur al optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Singurul gol al întâlnirii a fost marcat din penalti în minutul 37 de internaţionalul olandez Robin van Persie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS